به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی ناصری امروز (26 اسفند) در پنجمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان این شهرستان اظهار کرد: باید به جوانان به عنوان یکی از سرمایههای انسانی نگاه شود.
وی با اشاره به اینکه حل مشکلات جوانان از اولویتهای برنامهریزی دولت است، گفت: با توجه به اهمیت نقش مشارکت اجتماعی جوانان در توسعه کشور باید از وجود این قشر در جامعه استفاده شود.
فرماندار بیرجند با بیان اینکه در سال 97 اولویتها و راهبردهای اساسی مشارکت جوانان در حیطههای مختلف بررسی میشود، افزود: در شهرستان بیرجند ظرفیت های بسیاری در حوزههای هنری و فرهنگی وجود دارد که متاسفانه به دلیل اطلاعرسانی ضعیف مغفول مانده است.
ناصری با تاکید بر اینکه اطلاع رسانی یکی از مهمترین بحث های ارتقای مشارکت اجتماعی جوانان است، ادامه داد: مشارکت اجتماعی جوانان بدون به کار گرفتن خود آنان در امور مختلف به دست نمیآید و ایده های جوانان از ما به روزتر و با هزینه کمتر است که اگر به آنا فضا دهیم به بهترین نحو این ایده ها را اجرا و عملیاتی خواهند کرد.
وی با اشاره به وجود 33 هزار دانشجو در شهرستان بیرجند، بیان کرد: دانشگاه ها در تبادل و مبادلات علمی با هم کوتاهی می کنند و هر کدام کلونی جداگانه شدهاند در حالی که باید از ظرفیت های کانونها و انجمنهای دانشجویی یکدیگر استفاده کنند.
فرماندار بیرجند با بیان اینکه ساماندهی برنامه های اوقات فراغت جوانان ضرورت دارد، افزود: تعدد شهریهها و مراکز اجرایی مردم را دچار سرگردانی میکند که لازم است دستگاه های متولی در این زمینه همافزایی بیشتری با یکدیگر داشته باشند.
ناصری عنوان کرد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در مباحث مربوط به آسیبهای اجتماعی، پیشگیری از اعتیاد، مسائل خانوادگی ورود پیدا کردند و خوشبختانه نتایج خوبی در این راستا حاصل شده است.
به گفته وی باید کمیتهای با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی و سمنها جهت استفاده از ظرفیتهای خالی مساجد برگزار شود و اگر کانونهای فرهنگی و هنری مساجد و تبلیغات اسلامی پای کار باشند سازمانهای مردم نهاد نیز آمادگی مشارکت دارند.
نظر شما