طلاب و روحانیون با حرکتی انقلابی و جهادی مردم را به استفاده از کالای ایرانی ترغیب کنند

خبرگزاری شبستان:استاد حوزه علمیه امام صادق(ع) با بیان اینکه طلاب و روحانیون با حرکتی انقلابی و جهادی مردم با به استفاده از تولید کالای ایرانی ترغیب کنند، گفت: استفاده از کالای ایرانی ضامن پیشرفت اقتصادی کشور است.

حجت الاسلام فواد گودینی استاد حوزه علمیه امام صادق(ع)، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، درباره اهمیت محقق شدن شعار سال جدید، گفت: رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی خویش سال 97 را، سال «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری کردند.

وی درباره وظایف مخاطبین شعار سال که به صورت عمومی شامل سه گروه مسؤولان، تولیدکنندگان و آحاد مردم می‌شوند، ابراز کرد: مسؤولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به عنوان مهمترین متصدیان امر تولید وظایفی دارند که در صورتی که ملزم به انجام آن وظایف شوند تولیدداخلی به نحو چشمگیری رشد خواهد یافت.

حجت الاسلام گودینی ادامه داد: مهمترین وظیفه مسؤولان در حمایت از کالای ایرانی شامل حمایت از تولید کننده داخلی، مبارزه جدّی و مستمر با قاچاق کالا و واردات غیر ضروری و اختصاص دادن تسهیلات ارزان قیمت و یارانه جهت حمایت از تولید کننده داخلی و معافیت های مالیاتی می‌شود.

استاد حوزه علمیه امام صادق(ع) درباره وظایف تولیدکنندگان، اظهار داشت: اگر تولید کننده داخلی به این مسأله توجه کند که اولین کسی که می‌خواهد از کالای تولید شده کارخانه یا کارگاهش استفاده کند خود شخص و خانواده‌اش است به طور قطع در کیفی سازی کالا تلاشی مضاعف خواهد داشت.

وی افزود: متاسفانه دیده شده که برخی مدیران ارشد شرکت‌های خودرو سازی در کشور حتی حاضر نیستند از بهترین نوع خودروی تولید شده خودشان استفاده کنند و در پارکینگ های این شرکت‌ها مملو از خودروهای چند صد میلیونی برندهای خارجی است؛ زمانی  که خود تولید کننده این طرز فکر را دارد چه توقعی از یک شهروند وجود دارد که پس انداز چندین ساله‌اش را برای خرید خودوری داخلی هزینه کند.

حجت الاسلام گودینی درخصوص وظیفه آحاد مردم که نقش مصرف کننده را دارند، گفت: شاید بتوان گفت نقش اساسی که این گروه دارند از دو بخش دیگر بسیار مهم تر است چون مردم هستند که بازار داخلی را رونق می‌بخشند و اگر با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب که در سخنرانی نوروزی حرم مطهر رضوی در جمع مردم که فرمودند: اگر جوانان ما این تعصبی را که نسبت به فوتبال‌های داخلی و خارجی داشتند نسبت به اقتصاد کشورمان این تعصب را اعمال می‌کردند شاید خیلی از مشکلات الان دامن‌گیر اقتصاد کشورمان نبود.

استاد حوزه علمیه امام صادق(ع) مصرف گرایی، مد گرایی و برند گرایی را یکی از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی حاکم در کشور دانست و عنوان کرد: گاها برخی مردم به خاطر با این طرز فکر که چون فلان بازیگر سینما و تلوزیون یا فوتبالیست یا فلان شخصیت از این مارک و یا برند استفاده می‌کند من هم باید از آن برند استفاده کنم به مصرف کالای خارجی روی می‌آوردند و این نشان می‌دهد که وضعیت اقتصاد داخلی کشور برای این افراد زیاد مهم نیست و خود را تافته جدا بافته از جامعه می‌دانند.

وی افزود: با نگاهی گذار به برخی از کشورهای آسیایی از جمله چین، ژاپن و کره خواهیم دانست که اقتصاد این کشورها از خیلی از مسائل دیگر برای مردم، مسؤولان و تولید کنندگان آنان مهم‌تر است و این امر به خوبی نشان می‌دهد که پیشرفت اقتصادی آنها در گرو حمایت از تولید داخلی است.

حجت الاسلام گودینی اضافه کرد: امروز کشور آمریکا که یکی از تولید کنندگان بزرگ خودرو در جهان به شمار می‌رود استفاده از خودروهای ساخت کشور ژاپن در کشورش تحریم کرده تا مردم از تولید داخل کشور خودشان استفاده کنند و حتی یکی از شعارهای انتخاباتی رییس جمهور کشور آمریکا در زمان انتخاباتش این بود آمریکایی بخر و آمریکایی استخدام کن.

استاد حوزه علمیه امام صادق(ع( در پایان با بیان اینکه پیام نوروزی معظم له یک مخاطب هم به صورت ویژه دارد و آن طلاب و روحانیون هستند، خاطرنشان کرد: طلاب و روحانیون باید یک حرکت انقلابی و جهادی در راستای تحقق این فرمایش حضرت آقا انجام بدهند و آن این است که همچون شهید بزرگوار سید مجتبی نواب صفوی از تریبونی که در اختیار دارند به تبیین و تشریح این شعار رهبر معظم انقلاب بپردازند و تا جایی که برایشان امکان دارد و به هر نحوی که صلاح می‌دانند از تولید داخلی حمایت کرده و مردم را نسبت به خرید کالای ایرانی ترغیب کنند.

 

کد خبر 697745

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha