ضربه تعطیلات نوروزی به سلامت مردم ایران

خبرگزاری شبستان:افزایش تصادفات و شیوع بیماریهای قلبی و عروقی به خاطر پر خوری از آسیبها و تهدیدهای سلامت مردم ایران در تعطیلات نوروز است.

 

به گزارش خبرنگار شبستان، ایرج حریرچی، سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه در تعطیلات عید نوروز 2 میلیون و 285 هزار و 616 بار مراجعه به بیمارستان ها داشتیم، گفت: در این مدت اورژانس 206 هزار و 929 ماموریت داشت که در 103 هزار و 268 مورد انتقال بیمار صورت گرفته است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: در ایام عید نوروز 90 هزار از بیماران که به بیمارستان ها مراجعه کرده بودند بستری شدند، افزود: در این ایام 35 هزار عمل اورژانسی انجام شده و 21 هزار عمل غیراورژانسی صورت گرفته است.

 

حریرچی گفت: تعطیلات طولانی مدت به سلامت مردم ایران ضربه می زند. در ایام تعطیل میزان بروز و شیوع بیماری ها تفاوتی ندارد ولی در کنار آن ما شاهد افزایش تصادفات بودیم و به خاطر پرخوری مردم در ایام عید نوروز بیماری های قلبی و عروقی نیز بیشتر می شود.

 

حریرچی خاطرنشان کرد: در ایام تعطیلات خدمات نهادهای غیردولتی به مقدار زیادی کاهش پیدا می کند و بیمارستان های دولتی با تقاضای خدمات بیشتری مواجه می شود و در کنار آن نیز ما نمی توانیم نیروها را در کل ایام تعطیل در محل فعالیت نگه داریم و می توان با فرهنگسازی مناسب و یا با کاهش تعطیلات در پی حل کردن این معضل باشیم.

 

حریرچی با بیان اینکه هزینه های فقرزا در حوزه سلامت هزینه ای است که فرد را دچار فقر می کند و هزینه کمرشکنی است، گفت: اگر شخصی 40 درصد هزینه های خود را در حوزه درمان هزینه کند دچار هزینه کمرشکنی شده است اگر شخصی 25 درصد درآمد سالانه خود را در بخش درمان هزینه کند در آن سال دچار هزینه کمرشکن شده است. هزینه فقرزا فرد را فقیر می کند ولی هزینه کمرشکن فرد را دچار سختی می کند.

 

وی افزود: 91 درصد افرادی که دچار هزینه های کمرشکن می شوند جزو افرادی هستند که درآمد پایینی دارند و بیشترین هزینه های فقرزا به عهده دولت، وزارت بهداشت و بیمه ها می باشد.

 

وی در خصوص صنعت دارو در کشور گفت: ما در این حوزه شاهد اقدامات مثبتی بوده ایم و دارو در ایران توسعه خوبی پیدا کرده است و 70 درصد بازار ریالی کشور را در اختیار دارد و مهمترین کشور صنایع دارویی در حال حاضر مطالبات آنهاست که مربوط به داروخانه هاست و مشکل دیگر صنعت داروی ما این است که 60 درصد ظرفیت آن خالی است که صنایع دارویی باید با بالا بردن استاندارد خود بتوانند در بخش بین المللی نیز حضور پیدا کنند.

 

کد خبر 698625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha