احادیث به جا مانده از امام کاظم(ع) از غنی‌ترین میراث‌های علمی است

خبرگزاری شبستان: مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: آثار و احادیث به جا مانده از امام موسی کاظم(ع) یکی از بهترین و غنی‌ترین میراث‌های علمی است.

حجت الاسلام صفرقربانپور، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی به مناسبت شهادت امام موسی کاظم(ع) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: حضرت موسی بن جعفر کاظم(ع) درمیان عترت طاهر(ع) از ویژگی خاصی برخوردار است که وی را باب الحوائج ساخته است.

 

وی افزود: امام موسی کاظم(ع) در مقابل مشکلات و سختی‌های فراوانی که در دوران امامتشان وجود داشت صبر بالایی داشتند و سختی‌های بسیار زیادی را درمسیرهدایت مسلمانان متحمل شد.

 

این مقام مسئول ادامه داد: امام کاظم(ع) سال های زیادی از عمر بابرکتشان را در زندان بسر بردند به گونه ای که موقع شهادتشان غل و زنجیر به پا داشتند و بنا به رسم آن زمان هم با آن زنجیر ها دفن شدند ولی نسلی از این امام همام دراقصی نقاط جهان حضور چراغ راه هدایت بشریت و سبب توسعه و گسترش دین مبین اسلام شدند.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه علاوه بر حاکم بودن فشار جو اجتماعی بسیار سنگین آن زمان، گفت: امام کاظم(ع) هیچگاه در قبال ظلم و ستمگری های خلیفه جور سکوت نکرد حتی به اصلاح وضع موجود نیز می پرداختند.

 

حجت الاسلام قربانپور گفت: سیره علمی و اخلاقی و تربیتی و شخصیتی امام موسی کاظم (ع) و نقش ایشان در مبارزه با ظلم و ستم از این امام شخصیتی جذاب ساخته بود که بر قلوب مومنان تاثیر گذاری فراوان داشت.

 

وی افزود: امام کاظم(ع) با درک دقیق اوضاع سیاسی و اجتماعی، از رو به رو شدن مستقیم با دستگاه خلافت پرهیز می کرد تا از یکسو از اختلاف میان مسلمانان جلوگیری و گروه شیعه را تقویت کند و از طرف دیگر امام را به شورشگری متهم نکنند.

 

 

کد خبر 699107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha