یک استاد حوزه علمیه: سنت روحانیون در گذشته «مسجدمحوری» بود

یک استاد حوزه علمیه گفت: سنت روحانیون در گذشته به گونه‌ای بود که مردم برای دیدار با آنان و طرح مشکلات و پرسش‌های خود، عمدتا به مساجد مراجعه می‌کردند، موضوعی که امروزه مراجع تقلید و علما می‌توانند مروج آن باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحسان شفیعی قائنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه مهترین دلیل برای تبیین اهمیت مسجد، اقدام پیامبر اسلام در اختصاص مسجدالنبی به عنوان پایگاه حکومت اسلامی است، گفت: حضرت محمد(ص) همچنین این مسجد را کانون همه فعالیت های دینی، فرهنگی، اجتماعی و علمی مسلمانان قرار داده بود، موضوعی که امروزه در جامعه ما کم رنگ شده است و ما باید احیاگر آن باشیم.

 

وی افزود: مسئولان کشور باید با تاسی به پیشوایان دین، مساجد را در هر شهر و محله ای کانون فعالیت های خود و دیدار با مردم قرار دهند، درحالی که امروزه بعضی از استادان حوزه های علمیه نیز مساجد را محل تدریس خود قرار نمی دهند.

 

یک استاد حوزه علمیه با بیان اینکه مساجد جایگاه برجسته ای در آموزه های دین اسلامی دارند و عملکرد ما و مسئولان کشور باید مقوم این موضوع باشد، خاطرنشان کرد: روحانیون شیعی از جمله حجج‌اسلام والمسلمین محسن محدث زاده قمی و مهدی محدث زاده قمی، فرزند و نوه شیخ عباس قمی، مسجد را مرکز فعالیت های دینی، فرهنگی، اجتماعی و علمی خود قرار داده بودند و برای دیدار با آنان به مسجد حاج عبدالله می‌رفتند.

 

وی گفت: سنت روحانیون به گونه ای بود که مردم برای دیدار با آنان و طرح مشکلات و پرسش های خود، عمدتا به مساجد مراجعه می کردند، موضوعی که امروزه مراجع تقلید و علما می توانند احیاگر و مروج آن باشند.

کد خبر 701510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha