به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، علی اکبر اشعری، رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور امروز جمعه (3دی) در مراسم یادبود استاد حسن امداد، نویسنده و پژوهشگر شیرازی گفت: بیشترین سهم در حوزه های علمی و فرهنگی و تمدنی مربوط به دانشمندان ایرانی است که همین نشان از وجود استعداد های بزرگ در ایران است.
وی ضمن اشاره به ویژگی بارز استاد حسن امداد، ادامه داد: وی دارای سه خصوصیت برجسته علم، اخلاق و تلاش بود که تمامی این خصوصیات را در راه صیانت از مرزهای فرهنگی و اعتقادی ایران به کار گرفت و این استاد نیز از بزرگان و دانشمندانی است که با توجه به فوت خود هنوز در میان ما جای دارد و می توان با استفاده از آثار وی این حضور را احساس کرد.
معاون رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه پیشرفت های فراوانی را در حوزه های علمی بعد از انقلاب شاهد هستیم، تصریح کرد: ایرانیان استعداد و رشد فراوانی را دارند که در این دوران نیز با توجه به گذشت اندک زمانی از انقلاب شاهد سرعت در رشد علمی از طریق دانشمندان ایرانی هستیم تا جایی که 90 در صد از آثار فرهنگی علمی دنیا مربوط به حوزه تمدن ایرانی اسلامی است.
بر اساس این گزارش، در ادامه دکتر منصور طبیعی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس نیز گفت: حسن امداد دارای سجایای برجسته اخلاقی بود و در واقع می توان از وی به عنوان یک معلم اخلاق دارای صبوری و پشتکار نام برد.
وی با تقسیم دوران علمی زندگی استاد حسن امداد به بخش تدریس و تالیف در آموزش و پرورش و تالیف کتب عمومی خارج از فضای آموزشی تصریح کرد: این استاد فقید دارای پشتکار خاصی بود که این روحیه تا پایان عمر ویژگی شاخص تالیفاتش شد و آثار علمی استاد حسن امداد در حوزه آموزش و پروش و علاقه وی به علم آموزی از وی یک استاد با تمام ویژگی های معلمی ساخت.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به تالیفات استاد امداد در طول حیات خود افزود: 21 آثار علمی بجای مانده از ایشان یادگاری است که وجود استاد گرانقدر را همیشه درکنار ما زنده نگه می دارد و نسل امروز و آینده نیز می تواند تاثیر عمیق انقلاب اسلامی در فرهنگ ایران را بر آثار این پژوهشگر احساس کند.
خاطر نشان می شود: مراسم بزرگداشت این استاد فرهنگی فارس با همکاری نهادهایی همچون استانداری فارس، فرمانداری شیراز، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری فارس، دانشگاه حافظ، دانشنامه فارس و تشکل های ادبی چون یاران یکشنبه، کانون ادب و هنر فارس و انجمن شعر توللی برپا شد.
پایان پیام/
نظر شما