به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام احمد سالک، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، امروز (۶ اردیبهشت) در نشست هم اندیشی نخبگان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کردستان که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: کمیسیون فرهنگی مجلس اعلام آمادگی می کند که پیشنهادات نخبگان کردستان در حد امکان و در رسالت قانون گذاری و ارتباطات تعریف شده ی مردمی را پیگیری کند.
وی با بیان اینکه شاهد شهادت و فداکاری مردم سنندج در مقابله با ضد انقلاب در نقطه به نقطه این شهر بودم، عنوان کرد: استان کردستان به تعبیر زیبای مقام معظم رهبری واقعا سرزمین مجاهدت های خاموش است.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، به خروج از تلگرام اشاره کرد و افزود: ما باید خروج از تلگرام را افتخار بدانیم و از زیر بار مدیریت بیگانه در فرهنگ سازی برای کشورمان خارج شویم و به سمت فرهنگ بومی خود بر اساس ارزش ها گام برداریم.
حجت الاسلام سالک ادامه داد: لازم است جایگاه خودمان را در جدول جهانی و منطقه ای بدانیم و روی این مسئله کار کنیم و رشد جدولی بر اساس رشد جهانی داشته باشیم.
وی با تاکید بر حفظ وحدت اذعان کرد: وحدت عملی از جمله ابزارهای مهم در جایگاه جهانی است و رمز موفقیت ما نیز تکیه بر همین وحدت است، چرا که این مهم جایگاه ما را در جهان از نظر استقلال سیاسی تثبیت می کند.
وی با بیان اینکه خواست دشمن تفرقه بین اقوام و مذاهب است، عنوان کرد: مردم کردستان همواره در صحنه های سخت پشتیبان نظام و آرمان های انقلاب بوده اند و با حفظ وحدت پاسخ دندن شکن به دشمنان ما داده است.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، با اشاره به توطئه های دشمنان الان دشمنان ما چشم طمع به کردستان و استان های مرزی دوختند و باید برای مقابله با این هجمه ها کمر همت ببندیم و برای رسیدن به این مهم توجه جدی به بخش فرهنگی جامعه است.
حجت الاسلام سالک با تاکید بر تقویت سطح بندی فرهنگی در سطح کشور اذعان کرد: فلسفه کمسیون فرهنگی تقویت زیرساخت ها و سطح بندی فرهنگی است و مهم ترین بخش این سطح بندی، تقویت بخش فرهنگی و سیاسی در استان هاست.
وی همچنین گفت: کردستان یک استان مرزی و دروازه ورودی و خروجی کشور محسوب می شود و این ویژگی می طلبد نیروهای فرهنگی و سیاسی در این استان دو برابر پای کار باشند و جریان فرهنگی و سایسی قوی داشته باشند.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس به فضای مسموم و خطرناک دنیای مجازی گریزی زد و بیان کرد: لازم است سرمایه گذاری ویزه ای روی تولید محتوا فضای مجازی وجود داشته باشد و توجه خاصی به این مسئله شود.
سالک، با بیان اینکه اساس انقلاب ما ارزشی دینی است، ابراز کرد: مسئولان ما نباید اجازه دهند اساس انقلاب از دست برود و این انقلاب را که امانتی الهی در دست ما است را حفظ کنیم.
وی به سه رکن اساسی نظام اشاره و اضافه کرد: ولایت ستون خیمه اسلام به عنوان رکن اول، در کنار آن مردم به عنوان رکن دوم و برنامه قرآن و عترت به عنوان رکن سوم نظام بایستی پاسداری و حفظ شوند.
حجت الاسلام سالک خاطر نشان کرد: اعتبارزدایی، اعتمادزدایی و مشروعیت زدایی از انقلاب سه ضلع یک مثل خطرناک دشمن است که با استفاده از فضای مجازی به دنبال آن است و ما باید با گسترش دستاوردهای نظام و اطلاع رسانی آن به توده مردم در جهت رفع این دسیسه ها حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه ابتکار عمل در سطح جهان و کشورهای اسلامی به دست مقام معظم رهبری است، تاکید کرد: ما باید با گسترش ارزش های دینی، پشتیبانی، استقامت و ایستادگی مردم برای حفظ مملکت و دین تلاش کنیم.
نظر شما