بیداری اسلامی همچنان در جریان است

خبرگزاری شبستان: نماینده دبیرخانه مجمع بیداری اسلامی در حاشیه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تاکید کرد: هدف از بیداری اسلامی، عرصه بین الملل است و بیداری اسلامی همچنان در جهان در جریان است.

«محمدحکمت» نماینده دبیرخانه مجمع بیداری اسلامی در حاشیه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران درباره هدف از برپایی غرفه بیداری اسلامی در این دوره از نمایشگاه به خبرنگار خبرگزاری شبستان، گفت: هدف این غرفه بالابودن پرچم بیداری اسلامی است و بیان این مسئله که همه بداند که بیداری اسلامی همچنان پابرجا و درجریان است.  

حکمت افزود: در این نمایشگاه به طور نمونه کتابهایی را برای آشنایی بیشتر نسبت به بیداری اسلامی و مسایل چالش برانگیز همچون مسئله تکفیری ها به نمایش گذاشتیم و قصد فروش در این نمایشگاه را نداریم.

وی درباره کتابهای ترجمه شده به زبانهای خارجی زنده دنیا، گفت: این مجمع کتابهای مختلفی را به زبانهای زنده دنیا ترجمه کرده است، به طوری که ترجمه کتابها، در دو بخش تالیفی و مجموعه مقالات انجام گرفته است و این مجموعه مقالات از دل برگزاری اجلاس ها و همایش هایی همچون علما و بیداری اسلامی، زنان و بیداری اسلامی، جوانان و بیداری اسلامی، محبان اهل بیت و مسئله تکفیری ها برآمده است که مجمع بیداری اسلامی در طی این سال اخیر برگزار کرده است.

نماینده دبیرخانه مجمع بیداری اسلامی، ادامه داد: این مجمع، مقالات برگزیده این اجلاس ها و همایش ها را در مجلات ویژه و در دو یا سه جلد به چاپ می رساند و این مجموعه مقالات به سه زبان عربی، انگلیسی و فارسی ترجمه می شود.

حکمت درباره نمایش کتابها در بخش بین الملل این دوره از نمایشگاه بین المللی کتاب، گفت: هدف از بیداری اسلامی، عرصه بین الملل است؛ رخدادهایی که در کشورهای مختلف جهان در تونس و مصر به وقوع پیوست  آمد، نشان می دهد که این غرفه باید در بخش بین الملل راه اندازی می شد؛ همچنین از اهداف دیگر حضور در بخش بین الملل این است که تعامل با غرفه هایی که از کشورهای دیگر حضور دارند، بیشتر است و می توان تاثیرگذاری بیشتری نیز داشت.

وی افزود: یکی از مزیت های حضور در بخش بین الملل، بازدید مخاطبان خارجی از این غرفه است، به طوری که با بازدیدکنندگانی از پاکستان ملاقات داشتیم و با یکدیگر درباره بیداری اسلامی، نقش انقلاب اسلامی در پاکستان و برنامه هایی که در این زمینه خودشان داشتند،  گفتگو کردیم و از ما خواستند تا در این زمینه بایکدیگر همکاری داشته باشیم.

این نماینده مجمع بیداری اسلامی، تاکید کرد: بخش بین الملل، ظرفیت استفاده بالایی دارد و تاالان برای ما نتیجه بخش بوده است.

حکمت درباره مجموعه مقالات در اجلاس محبان اهل بیت و مسئله تکفیری ها که در آذر ماه سال 1396 برگزار شد، گفت: این مجموعه مقالات به صورت یک کتاب چاپ و منتشر شد؛ این مجموعه مقالات و کتابهایی در زمینه تکفیری ها را در اختیار 600 نفر از میهمانان خود از آمریکایی مرکزی و جنوبی و کانادا تا فیپلین و تایلند قرار دادند و سپس ارتباط هایی با آنها برقرار شد و آنها از این مجموعه مقالات در پیشبرد هدف خود استفاده کردند و تاثیرگذاری این کتابها را در این زمینه می بینیم.

وی درباره نقش وهابیت در برخی کشورها، ادامه داد: نقش وهابیت را در کشورهای مختلف از جمله عربی می بینیم؛ به طوری که امروز حضور وهابیت در حوزه قفقاز و چچن و روسیه نیز دیده می شود، پس از ارایه این کتابها درباره مسئله تکفیری ها برخی از مسئولان و علمای این مناطق با ما وارد گفتگو شدند که در این مناطق خطر وهابیت وجود دارد تا راهکارهایی را برای مقابله با این مسئله ارایه دهیم.

حکمت تاکید کرد: پس از برپایی این اجلاس ها و انتشار این کتابها و مجموعه مقالات، به این مسئله توجه شد که باید به تکفیری هایی که در مناطق دیگر درحال رشد هستند، توجه شود و با آنها مقابله کنیم.  

 

کد خبر 704011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha