سرهنگ مصباح، نویسنده کتاب ستون فقرات جنگ در مورد این کتاب در گفتگو با خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان گفت: این کتاب حاصل پژوهش بنده در طی 8 سال است که در مورد مجموعه کمک های لجستیکی نیروی زمینی به سپاه است که قبل از آغاز جنگ شروع شده و بعد از جنگ نیز ادامه داشته است.
وی اظهار کرد: از سال 58 کمک های لجستیکی ارتش برای سپاه آغاز شد و به همین منظور جلسه ای با حضور رهبر انقلاب، دکتر چمران و مرحوم ظهیرنژاد تشکیل شد که این جلسه در ستاد مشترک قدیم ارتش برگزار شد که برخی از عکس های آن در این کتاب موجود است. در این جلسه فرماندهی لجستیک نیروی زمینی مکلف شد که کلیه امور لجستیکی سپاه را تامین کند و دقیقا این امر در ۲۹ شهریور ۵۹ دو روز قبل از آغاز جنگ و در روز سقوط هواپیمای شهید حسین لشکری رخ داد.
وی خاطر نشان کرد: مجموعه کمک های لجستیکی نیروی زمینی ارتش در تشکیل سپاه شامل اقلام آمادی در 10 طبقه، تجهیزات و نگهداری سلاح های نظامی و همچنین آموزش نیروهای سپاه بوده است و در این زمینه نیروی زمینی ارتش کلیه اقلام مورد نیاز سپاه از بنزین تا پیچ گوشتی یا اسلحه کلاشینکف، توپ و تانک و حتی توپ های ضد هوایی شلیکا را تامین کرده است و باید بگوییم که این توپ ها در آن زمان امنیت کلی فرودگاه ها و پالایشگاه ها، سدها و پل های استراتژیک ما را تامین می کردند.
وی یادآور شد: دادن این وسایل و تجهیزات از سوی نیروی زمینی ارتش نه در قالب معاوضه و نه در قالب فروش (بیع) بوده است و نیروی زمینی ارتش صرفا تمام امکانات مورد نیاز سپاه را در قالب هبه (تبرعی) تامین کرده است و هیچ مبلغی در ازای آن دریافت نکرده و سپاه را همچون طفلی خردسال و نوپا حمایت و پرورش داده تا الحمدالله امروز در جایگاهی شایسته قرار گرفته است.
بنابراین گزارش، نویسنده این کتاب در مقدمه این کتاب در تعریف جدید از لجستیک نظریه جدید لجستیکی را با توجه به تهدیدات کنونی با رد نظریه های نظریه پردازان نظامی غربی ارایه داده است که علاقمندان می توانند با مراجعه به سی و یکمین نمایشگاه کتاب آن را خریداری کنند. همچنین مصباح، نویسنده دو کتاب دیگر با عنوان شهید اخلاص در مورد سیره عملی شهید صیاد شیرازی و کتاب آمادها و نبردها است که می تواند مورد توجه علاقه مندان به دفاع مقدس باشد.
نظر شما