حجت الاسلام محمدعلی کوشا، مترجم قرآن در مورد نقش کانون های فرهنگی هنری مساجد در ترویج کتابخوانی در جامعه به خبرنگار شبستان گفت: مساجد باید از طریق عالم آگاه و جذاب که درک و فهم قرآن و حدیث داشته باشد برای جوانان جاذبه ایجاد کند. روحانیون باید آگاه باشند و مسایل روز را بدانند. 80 درصد قصه جوانان ما به این برمی گردد که ائمه جماعات چگونه باشند با این ویژگی ها قطعا می توانند جوانان را جذب کنند.
حجت الاسلام کوشا با بیان اینکه کانون های مساجد باید کتاب های خوب را معرفی کنند، اظهار داشت: مساجد و کانون های مساجد باید برنامه های متنوعی ترتیب دهند. این امر باید به تدریج اتفاق بیفتد. وقتی امام جماعت در محله است باید ارزیابی کند و کم کم جوانان را گرد خود آورد و با زبان آنها صحبت کند. امام جماعت باید به نوجوانان و جوانان کتاب بدهد، آنها را راهنمایی کند و بگوید چه کتاب هایی مطالعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: امام جماعت باید برای جوانان و نوجوانان جلسه تشکیل دهد. صحبت های 10 تا 15 دقیقه ای با آنها داشته باشد، کتاب های خوب، سالم، شایسته و مفید باید از طریق امام جماعت و کانون های مساجد معرفی شود کتاب هایی که توسط بچه های مسجدی قابل درک باشد.
این مترجم قرآن با اشاره به تاثیرگذاری کتابخانه مساجد در ترغیب جوانان به کتابخوانی اظهار داشت: کتابخانه های مساجد باید به بهترین کتاب های مذهبی و اخلاقی مجهز باشد. این کتابخانه ها باید در زمینه معارف قرآن، تفسیر قرآن بخصوص اعتقادات و اخلاقیات کتاب های خوبی داشته باشد.
نظر شما