حجت الاسلام علی رمضانی در گفتگو با خبرنگار شبستان در قزوین بیان کرد: در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان هستیم، رمضان ماه نزول قرآن و ماهی پر از خیر و برکت و رحمت است که باید از ایام این ماه نهایت بهره را ببریم.
وی ادامه داد: به منظور استفاده هرچه بیشتر از فرصت ماه مبارک رمضان برنامه های متعددی در کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین اجرا می شود تا اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان و نوجوانان از این ماه به خوبی بهره ببرند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین اضافه کرد: برگزاری برنامه های فرهنگی و قرآنی، برگزاری محافل انس با قرآن، برگزاری جز خوانی قرآنی کریم، تبیین احکام شرعی و مسائل دینی و غیره از جمله این برنامه ها است.
وی عنوان کرد: برگزاری برنامه های قرآنی موجب می شود تا نسل جوان و امروز ما بیش از پیش با کلام الهی آشنا شوند و در واقع ماه رمضان فرصتی است تا انس با قرآن را در جامعه اسلامی نهادینه کنیم.
حجت الاسلام رمضانی عنوان کرد: انس با قرآن و تلاوت کلام خدا موجب سلامت روح شده و البته در کنار تلاوت قرآن باید به معانی آیات قرآن هم توجه شود تا بتوانیم با عمل به آن انس واقعی با قرآن را داشته باشیم.
وی با اشاره به حضور جوانان و نوجوانان در برنامه های قرآنی تأکید کرد: با توجه به اینکه بیشتر افرادی که در برنامه های قرآنی و محافل انس با قرآن شرکت می کنند، جوانان هستند، این حضور نشان دهنده عشق و ارادت نسبت به قرآن و ارزش های دینی است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین در خصوص خانه های نور توضیح داد: 38 خانه نور در سطح مساجد استان فعالیت دارند که محوریت فعالیت این خانه های نور آموزش قرآن کریم است که فعالیت این خانه های نور در ایام ماه مبارک رمضان به صورت برجسته تر و قوی تر خواهد بود.
وی گفت: همچنین در این ایام طرح تلاوت نور در کانون های مساجد اجرا می شود که برای این منظور تابلوی تلاوت نور هم به کانون ها اهدا شده تا مساجد اجراکننده طرح مشخص بوده و مردم بتوانند از این طرح قرآنی نهایت بهره را ببرند.
حجت الاسلام رمضانی با اشاره به لزوم جذب جوانان به مساجد و راهکارهای لازم برای این امر اظهار کرد: موضوع نخست برای جذب جوانان به مساجد در درجه اول احترام به جوانان است و در واقع باید ارتباط عاطفی بین متولیان مسجد و جوانان ایجاد شود.
وی توضیح داد: پیامبر گرامی اسلام الگوی خوبی برای ما در بحث رفتاری و اخلاقی هستند و برای جذب جوانان به مساجد باید از ایشان الگوبرداری کنیم و باید با جوانان همدلی داشته باشیم البته همدلی باید همراه با انعطاف پذیری باشد زیرا جوان لغزش دارد و باید با زبان خوش با جوانان سخن بگوییم.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین خاطر نشان کرد: رفتار توام با مهربانی و دلسوزی، دوری از برخوردهای آمرانه، عمل گرایی، پاسخگویی به سوالات جوانان و توجه به نیاز این قشر از جمله نکات لازم در جذب جوانان به مساجد است.
وی یادآور شد: مساجد باید محلی برای پاسخگویی به سوالات جوانان باشد و باید توجه داشته باشیم که دشمنان با شبهه افکنی به دنبال دور کردن جوانان از مساجد و دین هستند و کانون های فرهنگی هنری مساجد بستری است که می تواند با لحاظ موارد مذکور موجب حضور هرچه بیشتر جوانان در مساجد شود.
نظر شما