به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجتالاسلام علی شکری امروز(29اردیبهشت) درجمع خبرنگاران با اعلام این خبرگفت: این گفتمانها،با هدف ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان در راه خدمت به دین و پیروی از آموزههای دینی و هوشیاری در مقابله با تهدیدات و برنامههای ضد دینی دشمن برگزار می شود.
وی بیان کرد: تلاش مجدانه تهاجم فرهنگی در عصر حاضر گمراه کردن افکار جوانان همراه با تضعیف اعتقادات و ایجاد شبهات فکری و در نهایت سیطره بر قدرتهای رقیب است.
شکری با تأکید بر اهمیت گفتمانهای دینی در جامعه افزود: گفتمان دینی ریشه تاریخی دارد و در قرآن از آن به وضوح در شیوه رسالت انبیا تبیین شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان افزود: این گفتمانها برای دانش آموزان، دانشجویان، سربازان و دیگر اقشار و عموم مردم استان سمنان برگزارمی شود.
وی با اشاره به برگزاری ۶۱۰ گفتمان دینی در سطح استان سمنان گفت: از این تعداد ۶۰ مورد به نماز اختصاص داشت.
شکری اظهار داشت: طی هماهنگیهای انجامشده با آموزشوپرورش و ساماندهی اساتید متخصص طبق عناوین گفتمانهای دینی، در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ تعداد ۵۵۰ گفتمان دینی در سطح مدارس استان سمنان انجام شد، افزود: این گفتمانها در ۱۱۰ مدرسه برگزار شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان تصریح کرد: در این گفتمانها ۴۴۰ جلسه به دانش آموزان و ۱۱۰ جلسه به اولیاء و مربیان اختصاص داده شد.
وی با تأکید بر ضرورت توجه ویژه در تقویت فرهنگ نماز خصوصاً نماز جماعت افزود: علاوه بر این تعداد ۶۰ گفتمان ویژه نماز هم در طی این مدت برگزار شد که با احتساب آن تعداد گفتمانهای دینی به ۶۱۰ مورد میرسد.
شکری اظهار داشت: ۱۱۰ مدرسه در سطح استان سمنان با هماهنگی آموزشوپرورش انتخاب شدند که معیار این انتخاب اولویت بیشتر در نیاز به طرح مباحث گفتمان در این مدارس بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان در ادامه ابراز داشت: در صورت تعامل بیشتر آموزشوپرورش با سازمان تبلیغات اسلامی و همکاری تشکلها و مجامع همکار شاهد رشد کمی و کیفی در آینده خواهیم بود.
وی با اشاره به توجه ویژه به گفتمانهای نماز بیان داشت: تعداد ۶۰ گفتمان نماز طبق شرایط و دستورالعمل مربوط به گفتمان دینی مدارس علاوه بر ۵۵۰ گفتمان دینی مدارس برگزار شد.
شکری با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری تعداد ۵۵۰ گفتمان دینی در ۱۱۰ مدرسه استان انجام شده است، افزود: این تعداد گفتمان با توجه به حجم بالای معارفی که باید برای دانش آموزان ارائه شود کافی نیست و حداقل باید آن را به دو برابر افزایش داد.
وی با تأکید بر اهمیت تغذیه فکری صحیح نوجوانان و جوانان گفت: روشنگری دینی باید سبب اصلاح رفتارهای اجتماعی شود و نتیجه آن این باشد که آسیب های اجتماعی کاهش یابد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، آموزش و پرورش را دستگاه بزرگ فرهنگی کشور دانست و با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی اسلامی عنوان کرد: ترویج و انتقال سبک زندگی اسلامی اهمیت بسیاری دارد.
وی انتقال سبک زندگی اسلامی را ضروری خواند و مطالعه کتاب را یکی از محورهای سبک زندگی اسلامی برشمرد.
شکری با اشاره به اهمیت برگزاری گفتمانهای دینی در راستای پاسخگویی به شبهههای دینی جوانان و نوجوانان تصریح کرد: اجرای طرح ملی گفتمانهای دینی در سطح مدارس و مساجد گام موثری برای رشد و پویایی دانشآموزان به شمار میرود.
به گفته مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان اجرای گفتمانهای دینی بهترین راه پاسخگویی به شبهههای نسل امروز است.
شکری بیان کرد: در بحث گفتمان های دینی مدارس نیز در ابتدا باید با نیاز سنجی درست و با ارائه مناسب و علمی محتوا به اقناع ذهن دانش آموزان دست یافت لذا می توان به نهادینه شدن آن در افکار و به تبع آن شخصیت دانش آموزان امید داشت که به طور حتم در چند سال آینده وقتی این دانش آموزان وارد صحنه کار و فعالیت های اجتماعی شدند این گفتمان ها فعالیت های این قشر را سمت دهی می کند و اینجاست که گفتمان ها تاثیر خود را بر جامعه، گذاشته است.
وی برگزاری گفتمان دینی را یکی از موقعیت های مناسب برای شنیدن سوالات و دغدغه های نسل امروزی عنوان کردو افزود: ایجاد فضای مناسب و امن برای طرح پرسشهای مخاطبان، تعمیق مبانی نظری، اعتقادی و ارزشی مخاطبان بهواسطه زدودن زنگار شبهات به روش چهره به چهره از دیگر اهداف مهم برگزاری گفتمانهای دینی است.
نظر شما