به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان کرمان، حمیدرضادعاگویی، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان، امروز(۳۰ اردیبهشت)در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، بااشاره به چالش های پیش روی آموزش و پرورش گفت: از ۴۶ هزار نیروی انسانی استان تا سال ۱۴۰۱، ۱۳ هزار نفر خارج می شوند.
وی کمبود فضای آموزشی را از دیگر چالش های فراروی این دستگاه عنوان کرد و ادامه داد: ورودی نیروی انسانی به آموزش و پرورش فقط از طریق استخدام پیمانی و دانشگاه فرهنگیان است و در ۳ سال گذشته ۳۲۰۰ نفر تقاضای ورود و خروج داشتیم.
دعاگویی ادامه داد: یکی دیگر از چالش ها این است طی این چند سال با تغییر و تحولاتی در ساختار و محتوا شامل بازتولید، بازنگری کتاب های درسی و... مواجه بودیم و امسال استقرار پایه دوازده است که سال آینده پرچالش ترین سال است؛ در سال آینده یک پایه فنی و حرفه ای اضافه می شود و ۸۵۰ نیروی انسانی فنی کمبود داریم.
وی با اشاره به گلایه رهبری از کُندی پیشبرد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اظهار داشت: از ۵ سال گذشته مراحل اجرایی سند آغاز شده و در سند تحول نیاز به همکاری همه دستگاه ها داریم؛ از هفته آینده کارگروهی در استان راه اندازی می شود که در راستای سند کمک می کند.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان درباره مهمترین سیاست این دستگاه گفت: همه این فعالیت ها جهت بهبود مدارس و تحقق فضای اسلامی است و لازم است سایر دستگاه ها کمک کنند؛ منشور حمایت از کالاهای ایرانی نیز مراحل پایانی خود را در آموزش و پرورش طی می کند.
وی با اشاره به اینکه ۷۵۰ میلیون تومان توسط معاونت وزارت آموزش و پرورش برای نیم بها شدن کتاب ها در جنوب کرمان اختصاص داده شد؛ افزود: ۹۵ هزار دانش آموز مراکز غیر دولتی با ۱۶ هزار معلم در این مراکز داریم؛ ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای مراکز غیر دولتی اختصاص داده شده است و تلاش داریم که دریافت تسهیلات راحت تر شود.
به گفته دعاگویی طبق سرشماری، آمار بی سوادی ۱۷ هزار و ۴۸۳ نفر بوده است که مغایرت با آمار واقعی دارد و آمار واقعی استان ۶ هزار و ۱۰۰ نفر است و در این جلسه تصویب شد که آمار واقعی اعمال شود؛ همچنین تصویب شد ۳درصد مدارس در استان که در مناطق برخوردار هستند بابت فعالیت های فوق برنامه تا ۱۰ درصد افزایش شهریه داشته باشند.
علیرضا رزم حسینی، استاندار هم با تأکید بر شناسایی مکان های فاقد مدرسه در سطح شهر و استان و معاوضه زمین های موجود برای ساخت مدارس و نیز تهیه دستورالعمل جهت ابلاغ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به سایر ارگان ها و بیان نقش آنها در این زمینه تأکید کرد و گفت: سیاست ما استفاده از معین های اقتصادی جهت بهبود وضعیت آموزشی است لذا نقاط بحرانی مشخص شود تا از معین های اقتصادی درخواست کنیم در این زمینه کمک کنند.
نظر شما