علی ناصری در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند اظهار داشت: کانونهای فرهنگی هنری مساجد بر اساس دیدگاه اولیه «تجمیع ایده های جوانان و نوجوانان، استفاده بهینه از فضای فرهنگی مذهبی مساجد و فراهم کردن یک فرصت ایده آل در بستر فرهنگی مذهبی برای نسل جدید» تاسیس می شوند.
وی افزود: امروز کانونهای فرهنگی هنری توانسته اند بخشی از کارهای فرهنگی ادارات و سازمانهایی که در برداشتن آن محدودیت دارند، به دوش بکشند و با پیوند دادن فضای خانواده با فضای مسجد، استفاده از حداقل امکانات و بهره مندی از توان خیرین بدون هیچ چشم داشتی به ارتقای فرهنگ جامعه کمک کنند.
فرماندار بیرجند ادامه داد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد با برگزاری کلاسهای آموزشی، فرهنگی و هنری در نقاطی که پتانسیل اقتصادی کمتری دارند، فضایی را فراهم می کنند که خانواده ها به راحتی فرزندان خود را به این مراکز می فرستند.
وی بر بیان خدمات و فعالیت های کانونهای فرهنگی هنری تاکید کرد و گفت: در برخی از محلات بیرجند به همت کانونهای فرهنگی هنری طرح های موفقی اجرایی شده است که می طلبد که در دیگر مساجد سطح شهر و حتی مساجد روستایی این الگو ارائه شود.
ناصری با تاکید بر اینکه این مراکز با حمایت مردم در کاهش آسیب های اجتماعی بسیار موثر هستند، ادامه داد: ضریب موفقیت برنامه کانونهای فرهنگی هنری به دلیل اتصال به مساجد بسیار بالا است.
وی همچنین بر ارائه الگوهای موفق کانونهای فرهنگی هنری به دیگر استانها و شهرستان ها نیز تاکید کرد و گفت: با توجه به فضای فعلی جامعه و گسترش فضاهای مجازی و تغییر ذائقه جوانان و طرح شبهات و سوالات مختلف از سوی این قشر؛ باید بتوانیم روح خوداتکایی، خود باوری و استقلال را در جوانان تقویت کنیم.
نظر شما