به گزارش خبرگزاری شبستان، عبدالهادی فقهی زاده در گفتگو با ستاد خبری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن اظهار کرد: این نمایشگاه در سطح وسیعی با کمک هنرمندان، دانشوران، مدیران و فعالان حوزه نشر مکتوب و دیجیتال قرآنی و همچنین رسانه ها و فضای مجازی قرآنی برگزار شده و حوزه ها و جنبه ها و سوژه های فراوانی را در آن تهیه دیده و تعبیه کردهاند به نحوی که مخاطبان گوناگون میتوانند بهره های فراوانی از نمایشگاه ببرند.
خانواده ها میتوانند گمشده خود را در نمایشگاه قرآن جستجو کنند
فقهی زاده گفت: بخشهای گوناگون و کمیته های متعددی که در نمایشگاه وجود دارد طوری تعبیه شده اند که مخاطبان تخصصی، نیمه تخصصی، عمومی و خانواده ها میتوانند به خوبی از جنبه ها و بخشهای مختلف نمایشگاه بازدیدکنند و گمشده یا مطلوب خودشان را جستجو و تا حد زیادی پیدا کنند.
وی افزود: آشنایی با بن مایه های فرهنگی و جلوه های بصری آموزه های قرآنی و مسابقاتی که به شکلهای مختلف در گوشه نمایشگاه در حال جریان و برگزاری است میتواند جذابیت خاصی برای خانواده ها و به ویژه نوجوانان و جوانان داشته باشد.
دیدار استادان حوزه دانشگاه بهره های معنوی فراوان برای جوانان دارد
فقهی زاده گفت: اساتید پرشماری از حوزه و دانشگاه در برنامه های متعدد علمی و فرهنگی، در مسابقه ها، نشستهای تخصصی، در نشستهای کودک و نوجوان و... که در نمایشگاه برگزار میشود مشارکت میکنند و برنامه های بسیار جذابی را در حوزه های علمی، پژوهشی و فرهنگی و هنری رقم میزنند.
رییس بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم یادآور شد: خانواده ها و به ویژه نوجوانان و جوانان میتوانند با بازدید از نمایشگاه قرآن با گروه های زیادی از استادان حوزه و دانشگاه که سرمایه های بزرگ علمی و فرهنگی کشور هستند از نزدیک دیدار و پرسش های خود را با آنان مطرح کنند و از نشست با استادان حوزه و دانشگاه بهره های فراوان معنوی ببرند.
بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم تا 14 خردادماه در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برپاست.
نظر شما