وجود یک میلیون و 150 هزار مستاجر در رقبات کشور

قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در سفر به استان همدان، گفت: یک میلیون و 150 هزار مستاجر در رقبات کشور در حال حاضر وجود دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، تقی رضایار، قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، در مراسم اختتامیه نظارت بر عملکرد ادارات اوقاف استان همدان در مجتمع شهید آوینی همدان، گفت: 10 هزار و 500 امامزاده در سطح هشت هزار و 50 بقعه نورافشانی می کنند که بیش از 140 هزار نفر سالانه در این اماکن حضور می یابند.

 

وی با اشاره به وظایف قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در 2 حوزه، اضافه کرد: این سازمان در دو بخش قرآنی و عترت اهل بیت (ع) با برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی شامل مسابقات بزرگ قرآنی گام های موثری برداشته است.

 

رضایار با بیان اینکه بزرگترین متولی برگزاری مسابقات قرآنی کشور را سازمان اوقاف و امور خیریه برعهده دارد، تصریح کرد: این سازمان در خصوص برگزاری این مسابقات با تام توان و قدرت پیش می رود.

 

قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: در حال حاضر، بیش از 127 هزار رقبه در سطح کشور وجود دارد که در راستای کمک به نیازمندان و افراد بی بضاعت وقف شده اند.

 

رضایار با بیان اینکه بیش از یک میلیون و 150 هزار مستاجر در رقبات کشور وجود دارد، اضافه کرد: تشویق به پرداخت اجاره توسط مستاجران رقبات باید در اولویت کاری سازمان اوقاف و امر خیریه قرار بگیرد.

 

وی با اشاره به وجود 20 هزار مسجد در سطح کشور، تصریح کرد: 400 میلیارد ریال طی سال گذشته برای عمران و آبادنمودن این مساجد به تصویب رسید که 280 میلیارد آن اختصاص یافت.

 

رضایار با بیان اینکه با توجه به مبلغ ذکر شده تنها برای هر مسجد مبلغ 10 میلیون و 300 هزار ریال تخصیص یافته است، اظهار داشت: این مبلغ برای عمران و آبادنمودن مساجد به عنوان اصلی ترین مراکز فرهنگی بسیار ناچیز است.

 

قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: در سال جاری مبلغ 2 هزار و 600 میلیارد ریال برای مساجد تصویب شده است که در صورت تخصیص کامل این مبلغ، 2 هزار و 300 مسجد در کشور ساخته می شود.

 

رضایار با اشاره به اولویت ساخت مساجد در مناطقی با حضور گسترده فرقه های نوظهور است، اضافه کرد: در حال حاضر کشور به ساخت و احداث 60 هزار مسجد نیازمند است که در این زمینه دولت باید این سازمان را حمایت کند.

 

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم تبدیل امامزادگان به قطب فرهنگی، تصریح کرد: در حال حاضر 60 درصد از موقوفات کشور سند ندارند و باید سنددار شوند.

 

مدیر کل بازرسی و نظارت بر سازمان اوقاف و امور خیریه کشور نیز گفت: عمران و آبادانی امامزادگان باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد، چرا که اجرای نیت واقف بدون توجه به حفظ و امانتداری ملک موقوفی امر پسندیده‌ای نیست.

 

حسینعلی موسوی نسب با بیان اینکه هیئت امنای به عنوان کلید اصلی تحول در امامزادگان هستند، اضافه کرد: در نظر گرفتن برنامه های غنی و فرهنگی باید برای هزر امامزاده به صورت جداگانه و طبق نیازهای فرهنگی هر جامعه صورت بگیرد.

 

وی با اشاره به به اختصاص 80 میلیارد ریال اعتبار دولت برای امامزادگان تصریح کرد: خیران مدرسه ساز، 10 هزار و 500 میلیارد ریالی را برای ساخت مدرسه طی سال جاری در کشور تعهد کرده اند که باید در راستای تشویق مردم برای کمک به بازسازی امامزادگان در راس برنامه های فرهنگی قرار بگیرد.

 

وی، ترویج فرهنگ وقف و کمک به آبادانی امامزادگان را یکی از برنامه های سازمان طی سال جاری دانست و اظهار داشت: ترویج این فرهنگ، بسیاری از مشکلات جامعه اسلامی را برطرف می کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 70885

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha