ورود 300 هزار دانش‌آموز به مدارس همدان

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: طی سال تحصیلی جاری حدود 300 هزار نفر دانش‌آموز در مقاطع ابتدایی، راهنمایی و متوسطه وارد مدارس سطح این استان شده‌اند.

عباس حسنی‌محتشم، مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: آموزش و پرورش به عنوان محور زیربنایی توسعه و پیشرفت در حوزه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مطرح است چرا که امر تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم بسیار ارزشمند و شایان توجه است.

 

وی با اشاره به تأثیرگذاری آموزش و پرورش در جامعه اسلامی، افزود: تعامل متقابل بین دانش‌آموزان و معلمان در مدارس با اولیای دانش‌آموزان در منزل بسیار مهم است و زمینه ارتقا و پیشرفت امر تعلیم و تربیت را فراهم می‌آورد.

 

به گفته وی، برای محقق شدن امر توسعه زیربنایی در سطح کشور، راهی جز توجه به ارکان تعلیم و تربیت وجود ندارد چرا که این موضوع مورد توجه و تأکید مقام معظم رهبری نیز بوده و هست.

 

وی به صدور مجوز احداث بیش از 35 مدرسه خاص، نظیر مدارس تیزهوشان، نمونه دولتی و شاهد در سال جاری اشاره و تصریح کرد: این مهم نیز در راستای توسعه کمی و کیفی امر آموزش و ایجاد رقابت سالم علمی بین دانش‌آموزان همدان انجام گرفته است.

 

حسنی‌محتشم با تأکید بر لزوم توجه به توسعه کیفی در نظام آموزش و پرورش نیز عنوان کرد: در سال جاری 230 نفر از فارغ‌التحصیلان پیش‌دانشگاهی در استان حائز رتبه‌های زیر یک هزار برای ورود به دانشگاه شدند که این مهم نشانگر نوع هدف‌گذاری آموزش و پرورش همدان در سال گذشته است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه در سال جاری بیش از 90 درصد از مدارس ابتدایی، راهنمایی و متوسطه استان همدان در شیفت صبح ساماندهی شده‌اند، گفت: تعطیلی پنجشنبه‌های سال تحصیلی و ساماندهی دانش‌آموزان در شیفت ثابت صبح اقدام بسیار ارزشمندی با هدف ارتقای شور، نشاط و انگیزه تحصیل برای دانش‌آموزان است.

 

حسنی محتشم یادآور شد: با تحویل پروژه‌های جدید سازمان نوسازی مدارس استان، 10 درصد باقیمانده مدارسی که در حال حاضر چرخشی هستند نیز تا 2 سال آینده در نوبت صبح ثابت خواهند شد.

 

وی اضافه کرد: در سال تحصیلی جاری حدود 300 هزار دانش‌آموز در مقاطع ابتدایی، راهنمایی و متوسطه وارد مدارس سطح استان همدان شده‌اند.

 

حسنی‌محتشم با اشاره به بحث هوشمندسازی مدارس نیز گفت: در سال گذشته بالغ بر 300 مدرسه در سطح استان همدان هوشمندسازی شده‌اند تا بر این اساس دانش‌آموزان بتوانند از آخرین دستاوردهای علمی دنیا بهره‌مند شوند.

 

وی با بیان اینکه مدارس قرآنی سند برجستگی و افتخار نظام تعلیم و تربیت هستند، اظهار کرد: در سال گذشته در کشور 10 هزار مدرسه قرآنی ساخته شد که تعداد 227 مورد از آن مربوط به استان همدان است.

 

حسنی‌محتشم با اشاره به مصوبات دور سوم سفرهای ریاست جمهوری به همدان، خاطرنشان کرد: 37 درصد از مصوبات استانی این سفر در حوزه نظام تعلیم و تربیت به صورت کمی و کیفی اجرایی شده است.


پایان پیام/

کد خبر 70967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha