به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، علیرضا کاظمی، معاون پرورشی فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری که در ساختمان علاقهمندان برگزار شد، گفت: برنامههای تابستانی در پنج محور فرهنگی هنری، ارتباطی بصری، اردویی، نشاطآور، اقتصادی و کارآفرینی و ورزشی اجرا می شود.
وی افزود: امسال پیشبینی میکنیم 33 هزار پایگاه تابستانی داشته باشیم و پنج میلیون نفر تحت پوشش قرار گیرند.
کاظمی بیان کرد: پایگاههای تابستانی شامل مدارس توانمند فعال و کانونهای ورزشی درون و برون مدرسهای، کانون های فرهنگی تربیتی، دارالقرآن های فعال و اردوگاه ها است.
وی بیان کرد: 85 برنامه کلی در شش ساحت، 4 سطح و پنج محور کلان تدوین و به استان ها ابلاغ شده است که این برنامه ها مربوط به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کانون های ورزشی و اتحادیه انجمن های اسلامی است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: برای فعالیت های تابستانی هشت هفته پیش بینی شده است و آیین افتتاحیه آن از روز شنبه نهم تیرماه به صورت نمادین برگزار می شود.
وی افزود: 37 برنامه در معاونت پرورشی تدوین شده است که 17 برنامه آن ملی است. برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز، مسابقات قرآن فرهنگیان، اردوهای علوی، اردوی زیارت اولی، اردوهای راهیان نور، اردوهای دانش آموزی مناطق مرزی، هجدهمین پرسش مهر رییس جمهور از برنامه های ما است.
وی ادامه داد: اختتامیه پرسش مهر رییس جمهور سیزدهم و چهاردهم تیرماه با حضور رییس جمهور برگزار می شود. همچنین جشنواره گلدسته های سرو برای دعوت عمومی به نماز طراحی شده که از 15 اردیبهشت آغاز و تا اول مهرماه ادامه دارد.
وی یادآور شد: سازمان دانش آموزی یک هزار و 516 پایگاه اوقات فراغت برای 151 هزار و 600 دانش آموز تشکیلاتی خود دارد که در مجموع 2 میلیون نفر روز دانش آموز جذب می کند.
کاظمی تصریح کرد: اردوهای یک روزه برای دانش آموزان داریم که اهداف ما در این اردو هویت ملی، حمایت از کالای ملی، مهارت آموزی و نشاط است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: 10 محور در 12 فصل در کنار درس تفکر به دانش آموزان ارایه خواهد شد. این 10 محور شامل مهارت نه گفتن، حل مسئله، دوست یابی، آداب و مهارت، همدلی، درک متقابل، کنترل خشم، استرس و اضطراب است.
وی افزود: همچنین برای سه میلیون دانش آموز متوسطه اول آزمون سلامت روان برگزار می شود تا نقشه راه را تدوین کنیم.
وی بیان کرد: سند 2030 در فضای آموزشی و پرورشی هیچ موجودیتی ندارد و آموزش و پرورش در راستای سند تحول بنیادین به تمام ساحت های تربیتی اشاره کرده است، برنامه های خود را پیش می برد.
نظر شما