استقبال مردم از نمایش «گامی در دوزخ، گامی در بهشت» با لهجه قمی

جلالی گفت: «گامی در دوزخ، گامی در بهشت»، نمایشی مذهبی است که در ارتباط با حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها) و با لهجه شیرین قمی به صورت طنزانگیز اجرا می‌شود.

مرتضی جلالی، کارگردان نمایش «گامی در دوزخ، گامی در بهشت» که از 2 تیرماه در سالن شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم به روی صحنه رفته است، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، اظهار داشت: نمایش گامی در دوزخ، گامی در بهشت داستان دو خانواده است که در خانه اجاره‌ای دارای دو اتاق زندگی می‌کنند، احمد و پسرش بهمن که مشکل ذهنی دارد، عبدل، همسرش طاهره و دخترشان عصمت که قرآنی به قلم حضرت معصومه (سلام‌الله‌علیها) پیدا می‌کنند که می‌تواند زندگیشان را زیرو رو کند و آنان را صاحب خانه کند ... .

 

کارگردان این نمایش که از سال 73 وارد عرصه بازیگری تئاتر شده است، تصریح کرد: همیشه فعالیت‌های دینی و مذهبی در ایام عزا و یا در سیر آیینی ارائه می‌شود، اما این نمایش، در ارتباط با حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها) است که با لهجه شیرین قمی و به صورت طنزانگیز اجرا می‌شود.

 

جلالی افزود: هدف ما این بود که با شادی و خنده، پیام خود را به تماشاگران منتقل کنیم و این گونه نمایش‌ها تنها با اشک و آه نباشد، به همین خاطر از لهجه قمی استفاده کردیم که بازخورد بسیار مناسبی داشت و در جشنواره تئاتر کریمه حائز رتبه شد.

 

وی اضافه کرد: این نمایش دومین کاری است که با لهجه قمی به نمایش گذاشته می‌شود، اولین نمایش به لهجه قمی، تئاتر «فرجام سفر طولانی طوبی» بود که به کارگردانی محسن حسن زاده در جشنواره بین المللی تئاتر فجر به روی صحنه رفت و حائز رتبه برتر شد.

 

کارگردان این نمایش تصریح کرد: این نمایش تا کنون رتبه اول کارگردانی، نویسندگی، بازیگری مرد اول و زن دوم را به دست آورده است.

 

وی یادآور شد: این نمایش در چهارمین جشنواره رضوی پذیرفته شد و ماه آینده در این جشنواره شرکت خواهیم کرد.

 

برخی می‌خواهند چراغ تئاتر خاموش باشد

 

جلالی که کارگردانی تئاتر را از چهار سال پیش آغاز کرده است، گفت: من با حضرت معصومه (سلام‌الله‌علیها) عهد و پیمان بستم که در هر جشنواره تئاتر کریمه، نمایشی در ارتباط با این بانوی گرامی ارائه شود که تا کنون کارگردانی نمایش‌های «گنج»، «پدرانه» و «گامی در دوزخ گامی در بهشت» را به عهده داشته ام.

 

وی درباره هزینه و درآمدهای حاصل از نمایش و تئاتر، تصریح کرد: تئاتر یک کار دلی است و ما به درآمد آن فکر نمی کنیم، متأسفانه به کار تئاتر بها نمی دهند و به نظر می‌رسد برخی می‌خواهند چراغ تئاتر خاموش باشد.

 

لزوم ارتقای فرهنگ حضور مردم در تئاتر/ مردم از تئاتر حمایت کنند

 

کارگردان این نمایش بیان داشت: ما از مردم درخواست می‌کنیم که تئاتر را حمایت کنند، چون متعلق به خود مردم است و دوست داریم مردم، پیام‌هایی که در نمایش و تئاتر وجود دارد، دریافت کنند.

 

جلالی با بیان اینکه فرهنگ حضور مردم در تئاتر را ارتقا دهیم، افزود: ما می‌توانستیم کار کمدی در تهران اجرا کنیم تا مردم فقط بخندند اما در اجرای این نمایش می‌خواستیم پیامی را به مردم منتقل کنیم که امیدواریم به هدف خود رسیده باشیم.

کد خبر 713239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha