به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، کامل گلباغی، امروز در نشست هم اندیشی با فعالان و مدیران موسسات قرآنی استان در سنندج اظهار کرد: موسسات قرآنی یکی از ظرفیت های قابل توجه در زمینه ترویج و توسعه فعالیت های قرآنی در بطن جامعه است.
وی برگزاری کلاس های آموزشی قرآن کریم، تفسیر، احکام، محافل قرآنی، پژوهش، اجرای طرح های قرآنی را از جمله فعالیت موسسات قرآنی برشمرد و عنوان کرد: جامعه امروز نیازمند تقویت این فعالیت هاست.
گلباغی ادامه داد: برگزاری جشنواره آیات، نغمه های محمدی، دوره های داوری قرآن کریم، دوره های آموزش قرآن به کودکان، کاهش آسیب های اجتماعی و مواردی از این دست از دیگر طرح ها و برنامه های است که در معاونت قرآن و عترت برای توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی در جامعه پیش بینی شده است.
مسئول واحد قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از مدیران موسسات قرآنی خواست تشکیل اتاق اندیشه ورزی، برگزاری برنامه ها و فعالیت های هنری با موضوع قرآن و عترت، اجرای نمایش فاتحان آسمان، انجام پژوهش های قرآنی و فراهم کردم زمینه توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی را در دستور کارهای خود قرار دهند.
این مقام مسئول به تربیت 10 میلیون حافظ قرآن به توصیه مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: موسسات قرآنی می توانند با مشارکت در این طرح به رسالتی که دارند جامه عمل بپوشانند.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد کردستان از بهره مندی 135 فعال قرآنی استان از مزایایی بیمه تامین اجتماعی خبر داد و گفت: این افراد شامل فعالان، مربیان و مدیران موسسات قرآنی می شود.
گلباغی، همچنین به شورای توسعه قرآن نیز اشاره کرد و بیان کرد: آموزش عمومی، تبلیغ و ترویج و پژوهش از وظایف و دستورالعمل های است که در این شورا دنبال می شود.
وی خاطر نشان کرد: معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ارائه درجه هنری به حافظان و قاریان قرآنی، حمایت از فعالان این عرصه، فراهم کردن زمینه ارتقای مربیان قرآن در استان ها را از جمله ماموریت ها و اولویت های برنامه ای خود می داند و آن ها را پیگیری می کند.
در ادامه این نشست مربیان و فعالان قرآنی استان به بیان دغدغه ها ئ مسائل و مشکلات خود پرداختند.
نظر شما