به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ طاهر خرمی، دبیر جشنواره تابستانی فیلم کودک و نوجوان «خاله قورباغه» امروز سه شنبه دوازدهم تیرماه در نشست خبری بیان کرد: با توجه به اهمیت کار برای گروه کودک و نوجوان تصمیم به برگزاری این جشنواره گرفته و با توجه به حساسیت گروه مخاطبان، از اندیشه و تفکر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و حوزه هنری استان هم بهره گرفتیم.
وی با اشاره به محدودیت تولیدات هنری در بخش کودک و نوجوان که بعضا از ضعف گیشه فروش سینمای کودک و نوجوان، هزینه های بیشمار و یا نبودن سازو کار قوی نشأت می گیرد، اضافه کرد: طی جلساتی که با مرکز تولید محتوا آموزش و پرورش برگزار کردیم، فیلم های تتل و راز صندوقچه و همچنین فیلشاه به ما معرفی شد.
مدیر مرکز فرهنگی ایده افزود: پس از اکران فیلم خاله قورباغه و استقبال از این فیلم از آن به عنوان یک جریان و موج استفاده کردیم تا خانواده ها و کودکان و نوجوانان را با تولیدات هنری این بخش بیشتر آشنا کنیم.
خرمی اظهارداشت: هدف ما از برگزاری این جشنواره بکارگیری محتوای فیلم ها در حوزه های مختلف نقاشی، عروسک گردانی و تئاتر و نمایش است تا کودکان صرفا به دیدن فیلم بسنده نکنند و قوه تخیل آنان در همه حوزه ها تقویت شود.
صادق شریعتی، دبیر هنری این جشنواره هم در خصوص سازوکار و جزئیات جشنواره گفت: این جشنواره که از امروز آغاز می شود و تا آخر تابستان هم ادامه دارد در دو بخش اکران فیلم و فعالیت های هنری در بخش جنبی در قالب کارگاه های آموزش ساخت عروسک، نمایش عروسکی، تئاتر عروسکی، آموزش تصویر سازی بخش کودک و نوجوان و آموزش انیمیشن خمیری اجرا می شود.
وی از اکران سه فیلم خاله قورباغه، تتل و راز صندوقچه و همچنین فیلشاه خبر داد و گفت: در حال رایزنی با تهیه کنندگان فیلم های کودک و نوجوان دهه 60 از جمله گلنار، کلاه قرمزی و مدرسه موش ها هستیم تا در صورت موافقت این فیلم ها هم در جشنواره امسال اکران شود.
به گفته مسئولان برگزاری این جشنواره که از سوی بخش خصوصی و به همت مرکز فرهنگی ایده برگزار می شود، در صورت موفقیت و استقبال مردم از این برنامه، سال آینده این جشنواره در شهرستان های استان هم برگزار می شود.
نظر شما