به گزارش خبرنگار فرهنگی شبستان، بنای موزه هنرهای معاصر تهران عمری چهل ساله دارد از زمان افتتاح تاکنون به صورت جدی مرمت و بازسازی نشده است، از آنجا که این بنا با مشکلاتی مثل رطوبت، نم، نور و کمبود فضا روبرو بود و تجهیزات آن هم نیاز به روز آمد شدن داشت با درخواست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت هزینه تعمیر و بازسازی موزه را بر عهده گرفت و کار بازسازی و مرمت این بنا از اواخر اردبهشت ماه امسال آغاز شد و قرار است تا پایان شهریور به اتمام برسد.
سیدمجتبی حسینی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از ظهر امروز از روند بازسازی موزه هنرهای معاصر تهران بازدید کرد و با مسئولان شرکت های مجری و مشاور بهسازی موزه، گفت و گو کرد. وی در بازدید از موزه هنرهای معاصر تهران گفت: موزه هنرهای معاصر جایگاه مهمی در هنر جامعه دارد و براساس ضرورت، طرح بهسازی موزه شکل گرفت و با در نظرگرفتن اصول تخصصی و مشخصه های موزه هنرهای معاصر تهران، بازسازی انجام می شود. با توجه به نقش موزه هنرهای معاصر تهران در فضای هنر و برای فعالیت آن، ضرورت دارد سرعتِ انجام بهسازی هم مورد توجه قرار گیرد تا دوباره فعالیت موزه آغاز شود.
حسینی همچنین گفت: گروهی از متخصصان حوزه معماری، مرمت و هنرمندان به عنوان گروه مشورتی نیز روند بهسازی را نظارت می کنند و به طور مستمر این روند را دنبال می کنند.
مسعود معمار، سرپرست دفتر طرح های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این بازدید، از روند بهسازی گزارش داد و گفت: براساس برنامه ریزی، عایق های حرارتی و رطوبتی پشت بام ها در حال انجام است و سه گالری موزه را هم از نظر ایمنی، حریق و ... آماده و مجهز کرده ایم تا آثار گنجینه به این گالری ها منتقل شودو بهسازی موزه آغاز شود سپس فضای برودتی و حرارتی گنجینه تفکیک شود.
همچنین در این بازدید، محسن عقابی _ مجری طرح بهسازی موزه هنرهای معاصر تهران _ و احمد طالبی نژاد – مشاور طرح بازسازی موزه _ نیز گزارشی از فعالیت های انجام شده و برنامه های بعدی بهسازی موزه را ارایه کردند.
معاون امور هنری، از گالری ها، پشت بام و سایر بخش های موزه هنرهای معاصر تهران با همراهی مرتضی باقرنژاد، امین مویدی اصفهانی، مجید ملانوروزی و علی محمد زارع – از مدیران معاونت امور هنری _ بازدید کرد.
گفتنی است موزه هنرهای معاصر تهران که به عنوان یکی از 10 موزه برتر جهان شناخته می شود قرار است با این مرمت و بازسازی بدون تغییر در اصل بنا ظرفیت گالری های اش از یک هزار اثر به 4هزار اثر و ظرفیت گنجینه موزه نیز 50 درصد افزایش یابد ؛ دولت برای بازسازی و مرمت این بنا 6 میلیارد تومان بودجه اختصاص داده است.
نظر شما