توسعه گردشگری در گرو مباحث فرهنگی/ تلاش برای ثبت صومعه‌سرا به عنوان شهر جشنواره‌ها

سومین جشنواره لاله‌های تالابی به منظور بهره گیری از ظرفیت های گردشگری و معرفی صومعه سرا به عنوان شهر جشنواره‌ها برگزار شد.

خبرگزاری شبستان_صومعه‌سرا: سومین جشنواره لاله‌های تالابی عصر دیروز (22تیر) در تالاب حیات وحش سلکه واقع در هنده‌خاله صومعه‌سرا با حضور مسئولان و جمعی از مردم استان گیلان برگزار شد.

 

 

کشورمان ریشه تاریخی بسیار غنی و پرافتخاری دارد

مهندس علی فتح اللهی، فرماندار صومعه‌سرا در این جشنواره، اظهار کرد: شهرستان صومعه‌سرا افتخار این را دارد که برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری و آنچه که در فرهنگ این مرز و بوم نهفته است، تلاش کند.

 

وی با بیان اینکه همه ملت‌ها به ریشه فرهنگی خود می‌بالند، افزود: فرهنگ‌ها، زبان‌های مشترک برای انتقال گفتار در تمام جوامع بشری است.

 

فرماندار صومعه‌سرا با بیان اینکه ایران در سال‌های قبل از میلاد از کشورهای پرافتخار بوده و حرفی برای گفتن داشته است، گفت: کشورمان ریشه تاریخی بسیار غنی و پرافتخاری را دارا است.

 

فتح اللهی با بیان اینکه آنطور که باید و شاید به گذشته خود توجه نکرده‌ایم، تصریح کرد: هر کدام از مباحث فرهنگی یک ظرفیت گردشگری را ایجاد می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه گویش، پوشش، غذاهای محلی و فرهنگ و آداب و سنن ما یک جاذبه است، خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره‌های بومی محلی با این هدف برگزار می‌شود که از پیشینه با قدمتی برخورداریم.

 

فرماندار صومعه‌سرا با بیان اینکه در این شهرستان تلاش شده تا در هر حیطه‌ای یک جشنواره برگزار کنیم، اظهار کرد: به زودی جشنواره غذا، صنوبر، آلوچه و خرمن در این شهرستان برگزار می‌شود.

 

فتح اللهی با بیان اینکه در صددیم مسابقه استندآپ کمدی را در این شهرستان برگزار کنیم، افزود: این فرهنگ برای ما یک ادبیات و گفتمان است و مطمئنا اثرات زیادی به ارمغان دارد.

 

 

تلاش برای به ثبت رساندن صومعه‌سرا به عنوان شهر جشنواره‌ها

علیرضا مهرگان، رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعه‌سرا گفت: برای سومین سال متوالیست که جشنواره لاله‌های تالابی در حیات وحش سلکه واقع در هندخاله برگزار می‌شود.

 

وی با بیان اینکه هر ساله شاهد استقبال بیش از پیش مردم استانمان از این جشنواره هستیم، تصریح کرد: امروز بیش از 10 قایق موتوری به صورت رایگان برای گردش در تالاب در خدمت حاضرین در جشنواره است.

 

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعه‌سرا خاطرنشان کرد: جشنواره‌های مختلفی از جمله حلوای ضیابری، توت فرنگی، رشته خشکار، لاله تالابی و ... در این شهرستان برگزار می‌شود که در صددیم این شهرستان را به عنوان شهر جشنواره‌ها معرفی کنیم.

 

مهرگان با تاکید بر اینکه اینگونه جشنواره‌ها به منظور احیا سنت‌های فراموش شده در صومعه‌سرا و انتقال فرهنگ خوب گذشته برگزار شده است، اظهار کرد: هدف از برگزاری اینگونه جشنواره‌ها احیای آداب و سنن قدیمی، شناساندن روستاها و معرفی محصولات آن به گردشگران، ماندگاری جوانان در روستاها و مهاجرت نکردن آنها به شهر است.

 

 

گفتنی است؛ سلکه بعنوان اولین مرکز بازدیدکنندگان علاقمند به حیات وحش در استان گیلان دنیایی را در مقابل شما به تصویر می کشد که متفاوت از مفاهیم روزمره است و سرعت انسانی شما را به یادتان می آورد این منطقه تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست هر ساله هزاران پرنده مهاجر را که در بدو پرواز، سرزمین های دوردست را نشانه می گیرند بسوی خود می کشد و بسیاری را از ادامه مهاجرت منصرف می‌کند.

 

کد خبر 715637

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha