تدوین سند راهبردی گردشگری کشور/ استفاده از ظرفیت فضای مجازی در گردشگری

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به امضای تفاهم نامه مشترک با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای ایجاد ۵۰ هزار شغل از طریق فضای مجازی، گفت: استفاده از ظرفیت فضای مجازی می تواند در رونق گردشگری تاثیرگذارتر باشد.

به گزارش خبرنگار گردشگری خبرگزاری شبستان، محمد محب خدایی، در دومین همایش هم‌اندیشی بانوان کارآفرین صنعت گردشگری و صنایع دستی با اشاره به ظرفیت های فضای مجازی گفت: با استفاده از ظرفیت های فضای مجازی باید صنعت گردشگری کشور را در داخل و خارج توسعه و رونق دهیم.

 

محب خدایی با اشاره به امضای تفاهم نامه مشترک با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای ایجاد ۵۰ هزار شغل از طریق فضای مجازی، گفت: استفاده از ظرفیت فضای مجازی می تواند در رونق گردشگری تاثیرگذارتر از تبلیغات قدیمی باشد.

 

وی ادامه داد: طبق این تفاهم نامه، وزارت کار باید تا دو سال بیمه بازاریابان فضای مجازی گردشگری را که از طریق آزمون پذیرفته شده اند، بپردازد.

 


محب خدایی  با بیان اینکه در اشتغالزایی در حوزه گردشگری باید به موضوع بازدهی اقتصاد و اشتغال توجه داشته باشیم، افزود: بازاریابان جذب شده، به ازای جذب هر گردشگر، منفعتی به توراپراتورها و تورلیدرها (راهنمایان گردشگری) خواهند رساند و از این طریق برای خود و دیگران ایجاد درآمد می کنند.

 

وی در ادامه با اشاره به مزایای حضور بانوان در گردشگری، گفت: یکی از مزیت های حضور بانوان در فضای گردشگری، فعالیت در شاخه های گردشگری غذایی و فعالیت های صنایع دستی است و آنها می توانند با استفاده از استعداد فراوان خود در این زمینه ها ایجاد جذابیت کنند.

 


معاون گردشگری کشور از تدوین سند راهبردی گردشگری کشور خبر داد و گفت: بانوان فعال می توانند در سامانه مورد نظر در مباحث کارشناسی مشارکت کنند و پیشنهادات خود را به ما ارائه دهند.


 


 

 

 

کد خبر 716259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha