ترویج فرهنگ مطالعه را از خودمان آغاز کنیم

استاندار خراسان شمالی گفت: برای ترویج فرهنگ کتابخوانی باید در گام نخست از خودمان آغاز کنیم تا برای دیگران الگو باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی؛ محمدرضا خباز، استاندار خراسان شمالی در جمع مدیران نهادهای تابعه فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، اظهار داشت: وجود موسیقی مقامی خراسان شمالی به عنوان یک مزیت بوده و این امر به خوبی فضای استان را عوض کرده است.

 

وی، گفت: با توجه به اینکه موسیقی های سالم محلی داریم و  هر کسی نسبت به موسیقی منطقه خود ارق دارد، که در این راستا می بایست تلاش کنیم  و روش های درستی را به کار بگیریم تا شاهد آثار مطلوب در این حوزه باشیم.

 

مقام عالی دولت در خراسان شمالی، اظهار کرد: وجود ماهواره ها در پشت بام ها دلیل براین است مردم تلویزیون های ایران را نگاه نمی کنند، وقتی ٥٠ درصد مردم از ماهواره استفاده می کنند معنی آن این است که به صدا و سیمای خودمان اعتماد نداریم که از جای دیگری خودمان را تغذیه می کنیم.

 

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه واگذاری برنامه ها و فعالیت ها کار شایسته ای است و هر چقدر برنامه ها را برون سپاری کنیم در راستای رسیدن به اهداف سازمانی موفق تر خواهیم بود، اظهار کرد: وظیفه دولت برنامه ریزی، حاکمیت و نظارت است.

 

خباز، به کمبود سرانه مطالعه در کشور اشاره کرد و اظهارداشت: هرچند که در حال حاضر فضای مجازی موجب شده مردم کمتر سراغ کتاب ها بروند اما با این که اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی خوب است اما می بایست به دنبال ترویج فرهنگ کتابخوانی بود.

 

وی، پیشنهاد اجرای طرح اهدای کتاب توسط شهروندان هر محله را داد و افزود:با اجرای این طرح می توان کتاب های جمع آوری شده را به تمام کتابخانه های استان تزریق کرد.

 

خباز اظهار امیدواری کرد: با بهره مندی از ظرفیت های موجود و استفاده از روش های صحیح در مدیریت، شاهد رونق بیش از پیش حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی باشیم.

 

حسین فرخنده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی هم در این دیدار به وجود اقوام مختلف استان و در مسیر عبور زائران امام رضا (ع) اشاره و اظهار کرد: زمینه مراودات  و تعاملات فرهنگی در استان بسیار خوب است و نکته قابل توجه اینکه تساهل فرهنگی و مدارا یکی از مزیت های نسبی فرهنگی استان محسوب می شود که قطعا استفاده از این ظرفیت می تواند به توسعه هر چه بیشتر خراسان شمالی منجر شود.

 

وی، به  کمبود سرانه فضای فرهنگی، مجتمع های فرهنگی و هنری، موزه های فرهنگی و هنری معاصر در استان اشاره کرد و افزود: در این راستا تلاش همه همکاران موجب شد تا در راستای گسترش فضاهای فرهنگی و هنری گام برداریم که امسال ١٠ کتابخانه شهری و روستایی به بهره برداری خواهد رسید که با به بهره برداری رسیدن سه کتابخانه بزرگ شهری فضای کتابخانه ای استان رشد قابل توجهی خواهد داشت و از جایگاه خوبی در فعالیت با سایر استان ها قرار خواهد گرفت.

  

فرخنده به فعالیت ٣٦٨کانون فرهنگی و هنری مساجد اشاره کرد و گفت: تمامی کانون های فرهنگی و هنری مساجد در طول سال برنامه های متنوع و متعدد فرهنگی، هنری و قرآنی برگزار می کنند.

 

وی به تصمیم سازی، تصمیم گیری و مشارکت دادن هنرمندان در برنامه های مختلف فرهنگی و هنری اشاره کرد و گفت: تشکیل شورای شعر و ادب، شورای داستان و دبیری جشنواره های فرهنگی و هنری از اهم مواردی است که به عهده هنرمندان استان گذاشته شده است.

 

 

 

کد خبر 719644

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha