رسانه‌ملی زمینه فعالیت‌تلویزیونی برگزیدگان جشنواره رضوی را فراهم کند

کارگردان فیلم «چشم به‌راه» از فیلم‌های حاضر در جشنواره فیلم رضوی گفت:به عقیده من اگر رسانه ملی زمینه فعالیت فیلمسازان برگزیده جشنواره فیلم رضوی را فراهم آورد، در آینده آثار تلویزیونی درخور توجهی تولید خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، جواد مزدآبادی درباره ساخت آثار با فرهنگ رضوی گفت: تاثیر حضور امام رضا (ع) و مفاهیم اخلاقی و دینی آن امام در جامعه مانند نوری است که نحوه درست زندگی کردن و صراط مستقیم را به ما نشان می‌دهد و به گونه‌ای راهنما است. از این باب، ساخت آثاری با مضامین و رویکرد فرهنگ رضوی نوعی تمسک به رفتار و ائمه از جمله امام رضا (ع) است.


وی ادامه داد: ترویج فرهنگ ائمه اطهار، گوش جان سپردن به رهنمودهای آن بزرگواران است و جامعه باید از سیره و روش زندگی‌آنها در رفتار اجتماعی بهره ببرد.


مزدآبادی درباره داستان فیلم «چشم به‌راه» توضیح داد: داستان این فیلم درباره نوجوانان آینده‌ساز کشور و یک مربی تربیتی است که سعی در راهنمایی بچه‌ها برای رسیدن به سرمنزل مقصود دارد. در فیلم سعی شده این پیام به مخاطب القاء شود که اگر تربیت و پرورش درستی صورت گیرد ما شاهد آسیب‌های اجتماعی در سطح جامعه نخواهیم بود.


کارگردان «طاووس‌های بی‌پر» در ادامه افزود: در «چشم به‌راه» سعی کردیم تا با یادی از شهدا و خانواده‌های چشم‌انتظار آنها، هدف‌ شهدا را از رفتن به جبهه‌ها و ایثار جان‌شان، به جامعه یادآور شویم. نباید فراموش کنیم که شهدا در انتخاب راه خود مصمم بوده‌اند و در جامعه پر التهاب امروز، باید ارزش‌ها و اهمیت جان‌نثاری آن عزیزان را یادآور شویم.


وی در ادامه افزود: در این فیلم تلاش کردیم به دور از کلیشه‌های رایج مذهبی و رضوی که غالبا شفایافتن بیماران را سوژه قرار می‌دهند، از نگاهی دیگر به فرهنگ رضوی بپردازیم و رفتار امام رضا گونه را در فیلم دنبال کنیم.


کارگردان «یک قفس تا آزادی» در ادامه به تأثیر برگزاری جشنواره در ترغیب و تشویق هنرمندان به آثاری از این دست گفت: در جشنواره‌های موضوعی استعدادهای جوان بسیاری کشف می‌شوند و به نظر می‌رسد وظیفه مدیران جشنواره‌ها علاوه بر کشف استعدادها، حمایت از آنها در ساخت آثار دیگر است. جوانانی که ساخت آثار کوتاه یا مستند دینی را در برنامه خود قرار می‌دهند باید مورد توجه مسئولان جشنواره و مدیران رسانه ملی قرار گیرند. از سویی باید توجه داشت که فیلمسازانی می‌توانند مفاهیم دینی را بهتر به مخاطب انتقال دهند که خود دغدغه دینی داشته باشند و با مسایل آن آشنا باشند.


وی در ادامه افزود: مسئولان فرهنگی کشور از جمله مدیران رسانه ملی تلاش نمایند تا آثار بخش مسابقه جشنواره رضوی را در ساعاتی مناسب از شبکه‌های مختلف از جمله شبکه مستند پخش کنند تا این آثار با مفاهیم ارزشمند بتوانند با مخاطب ارتباط برقرار کرده و عموم مردم از این آثار دینی بهره کافی ببرند.


براساس گزارش ستاد خبری ششمین جشنواره فیلم رضوی، مزدآبادی در خاتمه پیشنهاد داد: به عقیده من اگر رسانه ملی زمینه فعالیت فیلمسازانی که فیلم‌هایشان مورد توجه هیئت داوران جشنواره قرار می‌گیرد را فراهم آورد، در آینده آثار تلویزیونی درخور توجهی – به ویژه از حیث مضمونی- تولید و عرضه خواهد شد.


ششمین دوره جشنواره فیلم رضوی، در راستای تکریم و ترویج فرهنگ رضوی از امروز 12 مهر ماه تا 14 مهرماه 1390، در شهر «تهران» برگزار خواهد شد.
 

پایان پیام/

کد خبر 71975

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha