به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طبق اعلام مجلس شورای اسلامی قرار است به زودی به صحن علنی بهارستان بیاید تا در سومین جلسه استیضاح خود شرکت کند.
بنابراین گزارش، روز چهارشنبه علی اصغر یوسف نژاد، عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با ۴۰ امضا اعلام وصول می شود.
وی افزود: طبق ماده ۲۲۵ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی وزیر حداکثر ۱۰ روز فرصت دارد تا با حضور در مجلس ضمن ارائه توضیحات از خود دفاع کند.
امروز اما «بهروز نعمتی» عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: هیات رییسه مجلس منتظر نامه دولت برای تعیین روز برگزاری جلسه استیضاح ربیعی است ولی تاکنون به این توافق رسیده ایم که روز چهارشنبه برگزار شود.
امابنابراین گزارش، این اعلام وصول با واکنشی از سوی وزیر کار هم همراه بود و وی در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: «در هفت ماه دو بار از مجلس رای گرفتم. دوباره استیضاح می شوم درحالی که حق دفاع در کمیسیون را نداشتم و مستقیم به صحن آورده شدم. خود را پاسخگوی مردم و نمایندگان می دانم و به عموم نمایندگان دلسوز و پاک احترام می گذارم. علت اصلی استیضاح را نمی دانم ولی استیضاح پس از تنها پنج ماه از استیضاح قبلی را عجیب می دانم».
این در حالی است که ربیعی 22 اسفند 96 نیز با تقاضای 24 نماینده در مجلس استیضاح شد اما با یک رای ناپلئونی توانست باز هم رای اعتماد مجلس را دریافت کند که این یک رای هم با حاشیه هایی روبرو بود و یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در توضیح اش گفت: «وقتی در شمارش آرا تعداد موافقین و مخالفین استیضاح مساوی شود، به معنای این است که استیضاح رای نیاورده است چرا که تعداد موافقین باید یک رای بیشتر از مخالفین باشد از این رو چون موافقین برتری به مخالفین نداشتند، وزیر ابقا شد. علی ابراهیمی، نماینده شازند که هنگام توزیع کارت اخذ رای بیرون از جلسه بود، بلافاصله برگشت و رای خود را نوشت اما آن را در گلدان نیانداخت و رایش را مستقیما به میز شمارش آرا تحویل داد. از آنجا که شمارش آرا آغاز شده و رای گیری ادامه داشت، این رای باطل حساب نشد.»
حاشیه دیگر آن جلسه استیضاح اظهارات بی نظیر غلامرضا تاجگردون، رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از پشت تریبون بود که موجب حیرت همه شد.
تاجگردون در بخشی از موافقت خود با استیضاح ربیعی گفت: «چهار سال و شش ماه پیش من در پشت این تریبون از برادر عزیزم آقای ربیعی دفاع کردم ایشان آن روز برای من عبادی بود که پاک، ضد فساد، برنامه ریز و مستقل بود و تحت تاثیر امثال تاجگردون قرار نمی گرفت و میدانست به پای انقلاب خون ریخته شده است. من آن روز از عباد حمایت کردم. اما چه شد که مخالف ربیعی شدم؟من و جمعی از استیضاح کنندگان خدمت آقای ربیعی رسیدیم گفتم می دانم از همه طرف به شما هجمه می شود. از شما مطالباتی دارند شاید دوست نزدیک من از تو مطالبه می کند اما پشت تو آمدیم که با هیچ کس حتی تاجگردون معامله نکنی و مستقل بایستی، ما ۴ سال و شش ماه با تو همکاری کردیم که خوب کاری کنی و برنامه هایت را اجرا کنی، اما عنان را رها کردی و بسیاری از بخشهای مهم کشور را معطل تصمیمات خود کردی. البته هیچ چیزی از دوستی ما کم نمی شود.»
وی افزود: « من لر هستم، از پشت کوه آمدم و افتخار میکنم، چرا روزنامهها را بسیج میکنید، بگویند لر است. من از حق مردم کوتاه نمیآیم. خدا مرا لعنت کند اگر بخواهم از امروز تا آخر عمرم با این رییسجمهور و دولت که به حرف من و تو گوش نمیکنند، مصالحه کنم. اُف بر من و خاندان من، اگر بخواهم چنین کنم که رسانههای زنجیرهای راه بیفتند. آقای ربیعی! سالهاست این گَله با این گرگ آشناست، اینها را به جان هم نیندازید. ما وامدار رای مردم هستیم.»
به گزارش شبستان، محورهای استیضاح این بار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عدم توجه به برنامههای اعلامی، امنیت شغلی کارگران، مشکلات بیمه روستائیان و قالیبافان، عدم تعامل با بیمهگزاران، مشکلات سازمان تامین اجتماعی و شرکتهای وابسته، مشکلات شستا، عدم توجه به استفاده از مدیران جوان، عدم برنامه و چشمانداز شفاف و عملی برای کارگر و کارفرما، عدم توجه به سیاستهای کلان کشور و برنامههای اقتصادی کشور اعلام شده است.
نظر شما