به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست دوازدهمین جشنواره ملی موسیقی پیش از ظهر امروز دوشنبه 15 مرداد با حضور هومان اسعدی دبیر دوازدهمین جشنواره موسیقی جوان، آذین موحد نماینده بخش کلاسیک، حسین علیزاده نماینده بخش موسیقی دستگاهی، حمیدرضا اردلان نماینده بخش موسیقی نواحی و علی ثابت نیا مدیرعامل انجمن موسیقی ایران در دفتر موسیقی برگزار شد.
در این نشست هومان اسعدی، دبیر دوازدهمین جشنواره موسیقی جوان گفت: در این شش دوره ای که جشنواره موسیقی جوان مستمر برگزار شده است هر دوره سعی کردیم که ارتقای کیفی داشته باشد و تغییراتی هم در بخش های مختلف در این دوره ها انجام شده است.
وی افزود: جشنواره موسیقی جوان،جشنواره ای با ابعاد گسترده است که 600 اجراکننده دارد و 90 استاد برجسته موسیقی به عنوان اعضای شورای تخصصی با آن همکاری دارند؛ در شورای تخصصی این جشنواره تنوع سبک ها و مکاتب را داریم و تمام تلاشمان این بود که نقاط ضعف و قوت را ارزیابی کنیم و نقاط ضعف را برطرف کنیم.
اسعدی درپاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه منع اعلام بخش آواز بانوان در فراخوان گفت: در فراخوان منعی برای آواز بانوان نداشتیم و ما پیش بینی ما کردیم که اگر تعداد به حد نصاب برسد،برای بانوان هیئت داوران را تشکیل بدهند و امسال در قسمت آواز در خدمت استاد هنگامه اخوان هستیم، خانم ها قضاوت می کنند و مشکلی نیست، اثری به این بخش ارسال نشده است.
اسعدی درباره حضور پر رنگ برخی استان ها در جشنواره موسیقی جوان و عدم حضور برخی استان ها اظهار کرد: پتانسیل هر استانی در موسیقی فرق دارد، استان خراسان تاریخ موسیقیایی است و کردستان و کرمانشاه همین طور، برخی از فرهنگ ها پتانسیل موسیقی زیادی دارد به همین دلیل این استان ها حضور مستمر دارند.
دبیر دوازدهمین جشنواره موسیقی جوان درباره برگزاری این جشنواره در استان های دیگر نیز گفت: در بخش موسیقی کلاسیک باید شرایط فراهم باشد؛ در ایران به جز رودکی سالن استاندارد نداریم، در هر جایی جشنواره موسیقی جوان برگزار شود همین مشکلات وجود دارد چون باید از استانی به استان دیگر بروند و تهران بهتر از هر شهری به لحاظ امکانات است، شرایط سالن ها در کیفیت برگزاری اجراها اثرگذار هستند، امیدوارم روزی تمرکززدایی صورت بگیرد، ولی همه امکانات در تهران است، در شرایط فعلی منطقی ترین راه برگزاری جشنواره جوان در تهران است.
نظر شما