حجت الاسلام یعقوب مهدوی، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: موسسات فرهنگی قرآن و عترت در زمینه های آموزش عمومی و تخصصی در رشته هایی همچون حفظ، ترجمه، مفاهیم و تدبر، تبلیغ و ترویج و برگزاری دوره های تربیت معلم قرآن کریم فعالیت می کنند.
وی افزود: در چند سال اخیر 500 فعال قرآنی استان با دارا بودن شرایط مندرج در آئین نامه فعالان قرآنی، از بیمه فعالان قرآنی بهره مند و تحت پوشش قرار گرفته و از مزایای درمانی صندوق اعتباری هنر استفاده می کنند.
حجت الاسلام مهدوی تصریح کرد: علاوه بر برگزاری کلاس ها و دوره های متعدد آموزشی در موسسات فرهنگی قرآن و عترت سالانه به صورت متمرکز در مرکز استان آزمون سراسری قرآن و عترت توسط معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفاتر قرآن و عترت ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان ها برگزار می شود و در پایان آزمون ها برای قبول شدگان از طرف معاونت قرآن و عترت گواهینامه آموزشی صادر می شود.
وی ادامه داد: شانزدهمین آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم با همکاری اداره کل اوقاف در اسفند ماه برگزار شد که 5 هزار و 412 نفر قرآن آموز در سایت معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد ثبت نام و 3 هزار و 451 نفر در آزمون حضور داشتند که از این تعداد یک هزار و 466 نفر موفق به کسب نمره قبولی شدند.
حجت الاسلام مهدوی خاطرنشان کرد: همچنین از این تعداد 52 نفر حافظ قرآن کریم از استان گلستان به عنوان برگزیده در قرعه کشی کشوری انتخاب و در همایشی از آنان تجلیل شد.
وی با اشاره به فعالیت های شاخص دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، گفت: تشکیل و برگزاری جلسات شورای توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی، حمایت از 70 طرح قرآن و عترت و برگزاری کارگاه های آموزش سبک زندگی اسلامی و دوره های آموزشی و طرح های پژوهشی، برگزاری محافل و کرسی های تلاوت قرآن کریم همراه با تواشیح و قرائت قاریان برجسته بین المللی و استانی، برپایی نمایشگاه قرآن و عترت، برگزاری محافل نور در 14 شهرستان، برگزاری هفته قرآن و عترت استان با محوریت 10 جشنواره قرآن و عترتی از برنامه های شاخص این دفتر بوده است.
نظر شما