به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، قدرت الله ابک در چهارمین نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با بیان اینکه بیمه مسکن روستایی یکی از مهمترین طرحها برای مقابله با بحرانهای طبیعی و غیرطبیعی است، تأکید کرد: عملکرد مسئولان استان در بیمه مسکن روستایی قابلقبول نیست چراکه نتوانستهایم در حوزه توجیه مردم در اجرا و مشارکت این طرح موفقیتهای خوبی را به دست آوریم.
وی بااشاره به اینکه فقط سه روستای محمدآباد میامی، خیرآباد و مومنآباد سمنان تحت پوشش بیمه قرار دارند، اظهارداشت: این در قیاس با روستاهای استان سمنان آماری بسیار کم است.
ابک با بیان اینکه برای کاهش خسارات در برابر بحرانهای طبیعی و غیرطبیعی بیمه مسکن روستایی طرح مناسبی بوده و ضرورت این بیمه باید برای روستاییان توجیه شود اضافه کرد: باید درباره بیمه مسکن روستایی اطلاعرسانی همگانی انجام شود تا مردم با مزایای آن آگاه شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان، با اشاره به اینکه در صورتی که بیمه مسکن روستایی در روستاها اجرا شود در زمان بحران مشکلات کمتر بوده و مدیریت آن نیز سهلتر خواهد بود از مسئولان استان خواست تا برای تبیین بیمه مسکن روستایی در استان اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی بیمه هر واحد مسکونی را سالانه 250هزار ریال ذکر کردو گفت: اگر مردم بهخوبی درباره اهمیت بیمه مسکن روستایی با توجه به مشکلاتی که در زلزله سال گذشته کرمانشاه پدید آمد، توجیه شوند، مشکلی دراینباره نخواهیم داشت.
ابک در ادامه به نقش رسانهها و مسئولان در ترویج بیمه مسکونی روستایی اشاره داشت وافزود: بافت روستایی بهواسطه نوع معماری و مصالح، در برابر حوادثی مثل زلزله، سیل، آتش سوزی و ... بسیار آسیب پذیر است لذا باید به مردم این اطمینان را داد که با داشتن بیمه مسکونی روستایی سرنوشت روستاهای کرمانشاه برایشان پیش نخواهد آمد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان، با بیان اینکه متأسفانه با وجود میزان هزینه کم این بیمه در استان سمنان استقبال خوبی از آن نشده وروستاهای کمی زیر پوشش این بیمه هستند بیان کرد: اجرای بیمه روستایی برای 20 درصد از روستاهای استان سمنان تا پایان سال هدفگذاری شده است.
نظر شما