تردید و شکست، تحفه اوباما برای مردم آمریکا

تردیدهای مکرر اوباما در سیاست های داخلی و خارجی منجر به شکست کامل دولت وی شده است.

بنابرگزارش خبرگزاری شبستان، سیاست های داخلی و خارجی اوباما در طول دوران ریاست جمهوری اش موجب شده است که با وجود شعار تغییر در فعالیت های انتخاباتی پیش از احراز پست ریاست جمهوری وی نتوانسته نه تنها برای جهان بلکه برای کشور خود نیز مفید واقع شده و کاری از پیش برد.

به دست گرفتن مسئولیت انجام مذاکرات صلح میان اسراییل و فلسطین یکی از نمونه های بارز شکست سخت وی در سیاست های خارجی اش است.

اگرچه وی در ابتدا خواستار توقف ساخت شهرک های یهودی نشین در بیت القدس و کرانه باختری از سوی رژیم صهیونیستی شد اما به زودی در برابر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تسلیم شد.

نتانیاهو که از سوی بسیاری از اعضای کنگره آمریکا و لابی پرقدرت صهیونیستی در این کشور حمایت می شود در نهایت اوباما را مجبور به تغییر خفت بار عقیده خود کرد.

با وجود رشوه های سنگین به اسراییل برای توقف فعالیت های شهرک سازی، رژیم صهیونیستی تسلیم نشد و در نهایت مقامات آمریکا اعلام کردند که دست از تلاش در این زمینه برمی دارند و آن را نشانه خروج آمریکا از فرایند صلح دانستند.

دولت اوباما به جای آنکه اسراییل را در این زمینه مقصر بداند با لفاظی های همیشگی خود ادعا کرد که فلسطینی ها و اسراییلی ها بدون دخالت کشورهای دیگر قادر به نتیجه رساندن فرایند صلح هستند.

هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که این رهبران فلسطینی و اسراییلی هستند که باید منازعات خود را حل کنند.

موضوع افغانستان نیز شکست کامل دیگری در سیاست های خارجی اوباما است که از تردیدهای وی در تصمیم گیری هایش نشات می گیرد.

در 16 دسامبر سال جاری میلادی گزارشی از ارزیابی استراتژی های پیش بینی شده در جنگ افغانستان منتشر شد که نشان دهنده آن بود که آمریکا این جنگ بی هدف را بدون هیچگونه چشم انداز مشخصی ادامه خواهد داد.

نیروهای نظامی آمریکا اعلام کرده اند که عملیات نظامی آمریکا در افغانستان موجب توقف شورش طالبان در جنوب افغانستان شده است اما رسانه های این کشور از گفتن این حقیقت امتناع کرده اند که عملکرد سربازان آمریکایی و ناتو و وحشی گری شبه نظامیان داخلی به طالبان اجازه داده تا حضور خود را در ایالت های شمالی به شدت گسترش دهند.

شکست های ژنرال مک کریستال که در ماه ژوئن از سوی اوباما برکنار شد و مرگ ریچارد هالبروک نمادهایی از شکست نظامی و مدنی آمریکا در جنگ افغانستان است.

باراک اوباما برای توجیه شکست های خود در افغانستان مدعی شده است که اولویت آمریکا از بین بردن همه تهدیدها نسبت به امنیت افغانستان نیست زیرا در نهایت این افغان ها هستند که باید از امنیت خود دفاع کنند.

اوباما مردی که روزی قول ایجاد بهترین شرایط اقتصادی برای مردم کشور خود را داده بود قانون تخفیف مالیاتی دوران بوش را تمدید کرد.

اوباما ابتدا مخالف این قانون بود اما سرانجام زیر فشار جمهوری خواهان و با وجو دمخالفت های شدید دموکرات ها این قانون را تصویب کرد.

براساس این قانون همه گروه ها از جمله ثروتمندان نیز از تخفیف مالیاتی بهره مند می شوند.

اما به گفته تحلیلگران اقتصادی این قانون تنها منجر به کسری بودجه شدید آمریکا خواهد شد.

بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت که همه سیاست های خارجی و داخل اوباما در طی سه سال گذشته منجر به شکست شده است و کشور آمریکا را بیش از بیش دچار بحران کرده است!

پایان پیام/
 

کد خبر 7219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha