به گزارش خبرگزاری شبستان، پرویز شیخطادی گفت: فیلمهایی که در جشنواره فیلم رضوی شرکت کردند، در کل فیلمهای خوبی بودند و برخی از آنها ساختار و برخی محتوای قابل توجهی داشتند اما تنها مشکل ما این بود که برخی از فیلمسازان ما نسبت به اهداف جشنواره رضوی ناآشنا بودند و نسبت به این مساله بسیار سطحی برخورد کرده بودند.
شیخطادی در ادامه صحبتهایش اظهار کرد: در گروهی از فیلمها پرداختن به مسائلی مانند حرم امام رضا(ع) و آثار ظاهریاش مانند فرشهایی که در آستان دیده میشوند و جزء میراث فرهنگی آستان به شمار میروند، بیشتر مورد توجه قرار گرفته بودند. البته آثاری هم دیده شد که سازندگان آنها به معجزات امام رضا(ع) و دردمندیهایی مردم میپرداختند.
وی افزود: اطلاعرسانی و آگاهی در زمینه اهداف جشنواره باید بیشتر از پیش باشد و ما هرچه بیشتر در زمینه اخلاق و فرهنگ رضوی کار کنیم، تا فیلمسازان نیز بیشتر به این مسئله نزدیک شوند.
او با ارائه پیشنهادی درباره راهکارهای آشنایی فیلمسازان با فرهنگ رضوی، اذعان کرد: ما میتوانیم عناوین جدیدتری را نیز مطرح کنیم تا فضای فیلمسازی در این زمینه گستردهتر شود و فیلمسازان نیز خط اصلی را پیدا کنند.
این فیلمساز در پایان اضافه کرد: شکل برگزاری جشنواره و نمایش فیلمها، دعوت از گروههای اجرایی و نیز آزادی عمل هیئت انتخاب و داوری از نقاط قوت برگزاری این جشنواره به شمار میرود و این اتفاقی خوشایند است.
براساس گزارش ستاد خبری ششمین جشنواره فیلم رضوی، ششمین دوره جشنواره فیلم رضوی، در راستای تکریم و ترویج فرهنگ رضوی از 12 مهر ماه در سینما سپیده و سالن سینماحقیقت شروع شده و فردا 14 مهرماه 1390طی مراسمی به کار خود پایان خواهد داد.
پایان پیام/
نظر شما