به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج به نقل از عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان ، در این آلبوم شعر و موسیقی به عنوان« غروب کودکی » یک کار مشترک بین واحد موسیقی و آفرینش های ادبی حوزه هنری استان کردستان دکلمه بخشی از اشعار کردی استاد کامبیز کریمی از کتاب های آخرین ثانیههاى عمر یک گنجشک (دفتر شعر کُردی)ودیازپورا (دفتر شعر) می باشد که با موسیقی و تنظیم شهرام علیمحمدی با دکلمه شاعر در مدت زمان 55 دقیقه تهیه و یکشنبه 11 شهریور ماه از ساعت 18 در محل خانه کرد سنندج با حضور ادیبان، موسیقدانان و مسئولین استان رونمایی می شود.
در این آلبوم یاور اسدی نوازنده کمانچه، حامد پیرا نوازنده باله بان و دودوک، باربد علی محمدی نوازنده دیوان و باغله مه، سیامند محمدی به عنوان نوازنده سازهای الکترونیکی، مدیرهنری فرهاد مرادویسی و استاد هادی ضیاء الدینی بعنوان طراح جلد در تهیه این آلبوم همکاری و مشارکت داشته اند.
بنابه این گزارش در این آیین رونمایی اساتید عطا نهایی ، دکتر امید ورزنده و کژوان ضیاء الدینی در یک پنل تخصصی این آلبوم را مورد بحث و بررسی قرار داده و در بخش شعر خوانی نیزشاعران برجسته استان ناهید عرجونی ، کلثوم عثمان پور، محمود محمودی، کمال امینی و آرمان اسدی اشعار خود را قرائت می کنند.
کامبیز کریمی نویسنده و شاعر ایرانی که در سال 1347 خورشیدى، در شهر سنندج دیده به جهان گشود. بعد از پایان دوران متوسطه، به ادامهی تحصیل پرداخت و در رشتهی تاریخ ایران، با مدرک فوق لیسانس از دانشگاه همدان فارغالتحصیل گردید. وی فعالیتهاى ادبى و مطبوعاتى خود را از سال 1365 آغاز نمود و در طی این سالها با اغلب نشریات همکاری نزدیک داشته است. کریمی عضو تحریریهی هفتهنامهی آبیدر، دبیر شوراى نویسندگان هفتهنامهی آسو، عضو شوراى نویسندگان روزنامهی آشتى و سردبیر هفتهنامهی سیروان بوده و نیز عضو هیئت علمى بررسى ادبیات خاورمیانه (ترکیه- استانبول)، عضو شوراى علمى کنگرهی بررسى آثار مستوره اردلان (عراق- اربیل) و عضو هیئت علمى بررسى ادبیات معاصر کُردى (تهران- دانشگاه شهید بهشتى) میباشد. وی علاوه بر آنکه اشعاری به زبانهای انگلیسی، عربی، فارسی و اسپانیولی ترجمه کرده، چندین کتاب را نیز تألیف، ترجمه و منتشر نموده است. برخی آثار مهم کامبیز کریمى عبارتند از: آخرین ثانیههاى عمر یک گنجشک (دفتر شعر کُردی)- در چهارگوشه تنگ تنهایى (دفتر شعر کُردی)- چهارده رییس جمهور شعر (بررسی شعر شاعران قرن بیستم، تألیف و ترجمه)- دیازپورا (دفتر شعر)- رویکرد شعرشناسان دربارهی تاریخ کُرد و کردستان- گدار تاریکى (ترجمه)- تبعید 182 هزار رؤیا (ترجمه)- طلوع (دو زبانه فارسى- انگلیسى، روزشمار زندگی «ملا مصطفی بارزانی»)- پشت پنجره این جهان.
نظر شما