به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، سردار مرتضی طلایی، رییس هیئت مدیره اتحادیه های قرآنی کشور پیش از ظهر امروز یکشنبه یازدهم شهریورماه در دومین نشست خبری اتحادیه موسسات قرآنی مردمی کشور پیرو موضوع عدم ادغام اتحادیه های قرآنی برگزار شد با اشاره به اینکه از سال 1387 زمزمه ادغام موسسات قرآنی آغاز شده است، اظهار داشت: طرح این موضوع جدای از آنکه توسط موسسات قرآنی انجام شد در سال های بین 86 تا 88 اتحادیه موسسات قرآنی با این طرح مخالفت کرد اما با این وجود دوستان و همکاران ما پیگیر موضوع ادغام موسسات قرآنی بودند تا نهایتا این گفت و شنودها در سال 89 در یک نشست خبری در باغ موزه دفاع مقدس شکل گرفت.
وی ادامه داد: در طرح ادغام اتحادیه های قرآنی نباید فراموش کنیم که نهادهای بالادستی قرآنی تا امروز 41 جلسه با موضوع ادغام را داشته اند که به دنبال آن شورای توسعه فرهنگ قرآنی و هیئت رسیدگی همراه این جلسات بوده و سرانجام پس از آنکه اساسنامه قرآنی استان ها و کشوری تصویب شد نهایتا به انتخابات اتحادیه های استانی رسیدیم.
رییس هیئت مدیره اتحادیه های قرآنی کشور با اشاره به انتخابات اتحادیه های استانی تهران تاکید کرد: در انتخابات تهران نیز ما انتخابات و مجمع استان ها را برای تهران برگزار کردیم و در نهایت توانستیم اتحادیه 31 استان را به دنبال آن برگزار و نهایتا هر استان یک اتحادیه را داشته باشد.
سردار طلایی یادآور شد: امروز پس از گذشت یک سال از مصوبه هیئت رسیدگی به موسسات قرآنی فعال همچنان 40 پرونده وجود دارد که بیانگر بهانه جویی های عدم ادغام موسسات است. ما به دلیل اتفاقاتی که در انتخابات استان ها رخ داد و بعد از آن ما به انتخابات اتحادیه های کشوری ورود کردیم شاهد بودیم که بهانه جویی ها برای تصویب اساسنامه اتحادیه های قرآنی شروع شد.
وی افزود: برخی معتقد بودند که باید اعضای مجمع اتحادیه های کشوری از خارج از مجموعه اتحادیه باشند. با وجود آنکه این موضوع برخلاف اساسنامه بود ما شروط این عزیزان را قبول کردیم و به دارالقرآن الکریم که نایب رییس این اتحادیه است این موضوع ارسال و نظر آنها را نیز پذیرفتیم.
رییس هیئت مدیره اتحادیه های قرآنی کشور با بیان اینکه با سیستم دولتی نمی توانیم موسسات و اتحادیه های مردمی قرآنی را اداره کنیم، خاطرنشان کرد: از منظر اتحادیه موسسات قرآنی مردمی کشور ما نه در گذشته و نه امروز هیچگاه مخالفتی برای ادغام نداشتهایم و بالعکس در پی سرعت بخشیدن و یکپارچگی در فعالیت های قرآنی بودهایم.
سردار طلایی ابراز داشت: نکتهای که در این میان وجود دارد این است که از دوستان و همکاران خود خواستاریم میزان هزینههای دو اتحادیه کشوری را بررسی کنند تا بودجه قرآنی کشور به صورت عادلانه بین اتحادیه ها توزیع شود.
وی با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری در خصوص تربیت یک جامعه قرآنی در کشور گفت: ما بنای گلایه را نداریم اما تعجب ما از این است که توسعه فرهنگ قرآنی از دغدغه های اصلی رهبر معظم انقلاب بوده و ما باید تدابیر ایشان را عملیاتی کنیم اما تعجب ما از اینجاست که چرا شورای توسعه فرهنگ قرآنی بعد از چندین سال با سیاست سکوت به صورت کجدار و مریز رفتار می کنند.
رییس هیئت مدیره اتحادیه های قرآنی کشور ادامه داد: برای ما جای سوال است که چرا اجازه می دهند افرادی مانند خودشان موسسات قرآنی را دستمایه حرف دیگران کنند زیرا اگر ادغام امر بدی بود چرا خودشان داوطلب انجام چنین امری بودند و در گذشته زمین و زمان را به هم دوختند تا این مسیر پیش برود اما امروز که همه راضی هستند و ما ثمره آن را می بینیم شاهد سکوت برخی افراد هستیم.
سردار طلایی در پایان گفت: این بلاتکلیفی موجب شده است که هر استانی حرف خود را بزند و چنانچه این مسیر ادامه پیدا کند جز لطمه به موسسات قرآنی کشور شاهد چیزی نخواهیم بود.
نظر شما