خروج از ادغام اتحادیه‌ها به تبع خروج از برجام / دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی سلیقگی عمل می‌کند

مدیرعامل اتحادیه‌ موسسات قرآنی مردمی کشورگفت:زمانی که کارشکنی ها و نقض اساسنامه اتحادیه های قرآنی کشور در حالی رخ دادن بود با خروج آمریکا از برجام همزمان شد. متاسفانه برخی از افراد با الگوگیری از خروج یک طرفه ترامپ از برجام از اتحادیه قرآن خارج شدند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین کوششی، عضو هیئت رسیدگی به موسسات قرآنی مردمی و مدیرعامل اتحادیه‌ موسسات قرآنی مردمی کشور پیش از ظهر امروز یکشنبه یازدهم شهریورماه در دومین نشست خبری اتحادیه موسسات قرآنی مردمی کشور پیرو موضوع عدم ادغام اتحادیه های قرآنی برگزار شد با اشاره به اینکه مشکل ما با نهاد و گروه خاصی نیست بلکه مشکل ما با 2 الی 3 شخص می باشد، اظهار داشت: اگر بر طبل تفرقه در بین اتحادیه های قرآنی کوبیده شود چیزی جز کوبیدن بر طبل شیطان را شاهد نخواهیم بود و این رفتار به نوعی سنگ اندازی بر پای موسسات قرآنی است.

 

وی ادامه داد: اساسنامه اتحادیه کشوری در گام اول در شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور تصویب و نهایتا به انجام رسید. پس از آن اساسنامه های مشترک و هیئت رسیدگی را نیز به تصویب رساندیم اما در این میان برخی از افراد که 2 الی 3 نفر می باشند به شکل مکرر و مقرر در این راه سنگ اندازی های فراوانی کردند.

 

مدیرعامل اتحادیه‌ موسسات قرآنی مردمی کشور تاکید کرد: همین افراد اساسنامه اتحادیه های کشوری را خودشان تصویب کردند و حالا آن را نقض می کنند و همین امر باعث ممانعت در ادغام شده است اما بعد از تصویب اساسنامه در اولین روز از ادغام اتحادیه های استانی آقایان به وزارت ارشاد استان ها نامه زدند و برای منع ادغام اتحادیه ها کارشکنی هایی را انجام دادند.

 

عضو هیئت رسیدگی به موسسات قرآنی یادآور شد: متاسفانه زمانی که کارشکنی ها و نقض اساسنامه اتحادیه های قرآنی کشور در حالی رخ دادن بود این موضوع با خروج آمریکا از برجام همزمان شده بود. متاسفانه برخی از افراد با الگوگیری از خروج یک طرفه ترامپ از برجام به تبع آن از شورای توسعه قرآنی و اتحادیه قرآن خارج شدند که این رفتار برخلاف قانون موجود در اساسنامه بود.

 

وی با بیان اینکه دوستان ما باید از انحصارطلبی در اتحادیه های قرآنی کشور دوری کنند، خاطرنشان کرد: دبیرخانه شورای توسعه قرآنی بر ادغام تاکید دارند ما دبیر شورای توسعه قرآنی نسبت به اتحادیه های قرآن سکوت می کند که نقش بسیار تاثیرگذاری در تاخیر ادغام اتحادیه های قرآنی دارند.

 

نظارت سلیقگی به جای نظارت سیستمی در وزارت ارشاد

کوششی با گلایه از عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز تصریح کرد: درباره وزارت ارشاد تصور ما بر این بود که یک نظارت سیستمی در این وزارتخانه وجود دارد اما متاسفانه شاهد یک نوع نظارت سلیقه گی هستیم، این امر زمانی تشدید شد که معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد طی نامه ای مکتوب ما را به هفت سال پیش برد و تمام تلاش دستگاه های حاکمیتی و قرآنی را از بین برد.

 

مدیرعامل اتحادیه‌ موسسات قرآنی مردمی کشور بیان کرد: ما گلایه های بسیاری از شورای توسعه فرهنگ قرآنی نیز به همراه دبیرخانه این شورا داریم زیرا توزیع بودجه اتحادیه های قرآنی به صورت جانبدارانه صورت می گیرد، در واقع این رفتار آقای محمدی مورد تردید است چون که ایشان به عنوان امین جامعه قرآنی نباید چنین رفتاری را داشته باشند.

 

عضو هیئت رسیدگی به موسسات قرآنی با طرح این سوال که چرا کمیته تخصیص بودجه موسسات قرآنی یک نفر از اتحادیه های موسسات مردمی نیست، توضیح داد: سکوت معنادار آقای محمدی در خصوص این موضوع که باعث زیاده خواهی موسسات و به تاخیر افتادن ادغام موسسات قرآنی مردمی کشور شده است جای سوال دارد. باید در نظر داشت که ادغام موسسات با نظر حداکثر آرا و بر اساس شیوه نامه و اساسنامه اتحادیه های کشوری می تواند به صورت قانونی در استان ها انجام شود.

 

چه افرادی از عدم ادغام اتحادیه‌های قرآنی سود می‌برند؟

وی در پاسخ به سوال شبستان مبنی بر اینکه چه افرادی در عدم ادغام اتحادیه های قرآنی نقش دارند، گفت: برخی از اعضای هیئت رسیدگی هستند که تصمیمات آنها باعث شده عدم ادغام اتحادیه سودهایی برای انها داشته باشد در واقع کسی که اصرار دارد بر منصبی بماند قطعا منافع اقتصادی، مدیریتی یا اجتماعی خواهد داشت.

 

کوششی ادامه داد: ما معتقد هستیم که 4 هزار موسسه قرآنی موجود است و آنقدر مدیران متخصص در این موسسات وجود دارد که می توانند در سمت مدیریت اتحادیه های قرانی قرار بگیرند اما آنچه باید در این میان به آن اشاره کنیم این است که دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی باید نظارت کافی را بر این شرایط داشته باشد اما ایشان هر بار به یک سمتی نظر می دهند و این نوع رفتار ایشان باعث آسیب به جامعه قرآنی است.

 

مدیرعامل اتحادیه‌ موسسات قرآنی مردمی کشور در ادامه پاسخ به شبستان تصریح کرد: ما نباید در تصمیمات قرآنی ذینفع باشیم زیرا تا به امروز عدم امکان حضور افراد بر اساس اساسنامه اتحادیه های قرآنی باعث شده است که برخی تصمیماتی بر تغییر اساسنامه داشته و یا برخلاف آن عمل کنند.

 

عضو هیئت رسیدگی به موسسات قرآنی ابراز کرد: این افراد در اتحادیه های استانی خود رای نیاوردند به همین خاطر تلاش دارند که اساسنامه را تغییر دهند تا در سمت کشوری خود بمانند.

 

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر عدم توزیع عادلانه بودجه نیز گفت: در سال 93 به هر دو اتحادیه کشوری مبالغ به صورت عادلانه توزیع شد اما از سال 93 به بعد مبالغ به سمت یکی از اتحادیه ها سرازیر شد به طوری که در یک مورد رسما اعلام شد که مبلغ دو میلیارد و نیم از مبالغ بودجه را در قالب توزیع به خود اتحادیه واگذار کرده اند و این جای سوال دارد که چرا در توزیع بودجه سلیقه‌گی عمل می شود.

کد خبر 725374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha