به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه اجلاس معاونان فرهنگی دانشگاهها در جمع خبرنگاران درباره ارز دانشجویی گفت: شش ماهه اول را با بانک مرکزی به توافق رسیده ایم تا دانشجویان ایرانی خارج از کشور که به صورت قانونی از سازمان دانشجویی باید ارز دریافت کنند، اطلاع رسانی شد و در سامانه ثبت نام کردند و ارز دریافت شد و یا در حال دریافت هستند.
وی ادامه داد: در شش ماهه دوم تغییراتی که در نرخ ارز به وجود آمده است درخواست خود را به بانک مرکزی ارجاع دادهایم تا مطابق شش ماهه اول با دانشجویان و دانشگاهها حساب کنند.
وزیر علوم بیان کرد: هنوز این درسها از سوی بانک مرکزی پاسخ داده نشده است و هزینه دانشجویی و دانشگاهها بالا می رود.
وی تاکید کرد: اصرار داریم ارز دانشجویی و دانشگاهی در بین مجموعه ضروری قرار گیرد و پیگیر هستیم تا بانک مرکزی چه برنامه ای را ارایه می دهد.
وزیر علوم با بیان اینکه اگر در نرخ ارز دانشجویی و دانشگاهی تغییر ایجاد شود، ناچاریم مصوبات بانک را دنبال کنیم، گفت: برای دانشگاه و دانشجویان هزینه اضافی به وجود می آید، امیدواریم پیشنهاد ما را قبول کنند.
غلامی در پاسخ به این پرسش که دانشجویان خارجی که در ایران مشغول به تحصیل هستند هم به دلیل بالا رفتن نرخ ارز دچار مشکل شده اند و احتمال انصراف وجود دارد، تصریح کرد: از دانشگاه ها خواهیم خواست کمک کنند که به این دسته از دانشجویان فشار نیاید. روز گذشته با وزیر علوم کشور افغانستان به طور خاص درباره دانشجویان مشغول به تحصیل در رشته پزشکی صحبت داشتیم که پیشنهاد بازنگری شده است.
بازنگری متون درسی
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره شروع سال تحصیلی نیز بیان کرد: برنامه های معمول هرساله را خواهیم داشت و همکاران فضا را برای ورود دانشجویان فراهم کرده اند.
وی با اشاره به کیفی تر شدن آموزش ها گفت: بازنگری سرفصل های تعداد زیادی از دروس دنبال می شود، برخی از آنان اصلاح شده است در بازه زمانی منتهی به شروع سال تحصیلی کارهای زیادی صورت گرفته است که با شروع آن اجرا می شود اما در دوره طولانی در اصلاح محتوای متون درسی، اصلاح اساسی انجام نشده است. امیدواریم در آینده پیش رو بتوانیم به صورت کامل کلیه دروس را بازنگری کارشناسانه انجام دهیم.
نظر شما