به گزارش خبرنگار شبستان، مراسم افتتاحیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال با حضور سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسن ابوترابی، عضو هیات رییسه ومعاون گروه قوانین مجلس شورای اسلامی، عیسی زارع پور، رییس مرکز توسعه فن آوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس پنجمین جشنواره رسانه های دیجیتال، عصر روز پنجشنبه، 14 مهرماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، عیسی زارع پور، رییس پنجمین جشنواره بین المللی رسانه های دیجیتال از اضافه شدن 3 بخش جدید به این نمایشگاه نسبت به 19 بخش سال گذشته خبر داد و گفت: همراه با افزایش بخش ها سعی کرده ایم نمایشگاه امسال نسبت به سال های گذشته از نظر کیفی و کمی رشد قابل قبولی داشته باشد.
به گفته او در این دوره از جشنواره 30 هزار اثر ارایه شده که این آثار برای اولین بار در بخش بین المللی مورد ارزیابی داوران قرار می گیرد و در مراسم افتتاحیه از آنها تقدیر خواهد شد.
رئیس پنجمین جشنواره و نمایشگاه رسانههای دیجیتال با اظهار تاسف از اینکه تا امروز بخش وسیعی ازکودکان و نوجوانان فعال و خلاق تنها مصرف کنندگان این فن آوری و بازی ها بوده اند و کمتر به تولید دست زده اند از راه اندازی بخش ویژه تولیدات دانش آموزی در حوزه رسانه های دیجیتال باعرضه 300 اثر خبر داد.
زارع پور همچنین با اشاره به بخش ویژه بیداری اسلامی در نمایشگاه رسانه های دیجیتال امسال اظهار کرد: 60 میهمان از 27 کشور در این بخش حضور دارند.
او هدف از این بخش را عمق بخشیدن به محتوای بیداری اسلامی خواند و اظهار امیدواری کرد که نمایشگاه رسانه های دیجیتال از یک سو محلی برای تحقق اهداف تولید کننده و ارتقای این محصولات شود و از دیگر سو بازدیدکنندگان بتوانند نهایت استفاده را از این نمایشگاه ببرند.
رییس مرکز توسعه فن آوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مدعی شد هر آنچه یک خانواده فرهنگی درحوزه رسانه های دیجیتال نیاز دارد در این نمایشگاه وجود دارد.
عیسی زارعپور همچنین نمایشگاه رسانههای دیجیتال را بزرگترین نمایشگاه در حوزه محتوای دیجیتال در منطقه و یکی از کمنظیرترین آنها در دنیا ارزیابی کرد و گفت: امسال علیرغم افزایش 20 هزار متر مربعی فضای نمایشگاه جمعیتی معادل 60 درصد شرکت کنندگان فعلی پشت درهای نمایشگاه ماندهاند و ما در خصوص اختصاص غرفه شرمنده آنها شدهایم.
او همچنین گفت: ما مصلی را روز یکشنبه تحویل گرفتیم و دوستان میدانند که آمادهسازی چنین نمایشگاه بزرگی ظرف 4 روز چقدر دشوار است.
در این مراسم همچنین حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابی، عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی سخنرانی کرد و گفت: دعوت به خدا رسالت پیامبران و یکایک پیروان آن حضرات است.
به گفته او این دعوت بر اساس نص قرآن کریم باید بر اساس بصیرت، آگاهی و شناخت نسبت به هدف انجام شود و دعوت کننده علاوه بر شناخت خدا باید مخاطب و روش و ابزار خود را نیز بشناسد.
معاون گروه قوانین مجلس شورای اسلامی یکی از مهم ترین ابزار دعوت را برهان دلیل و ارایه استدلال خواند و ادامه داد: استفاده از روش های مدرن برای ارایه پاسخ از عالی ترین سطوح برای همه مخاطبان است و امروز رسانه های دیجیتال به یاری ما شتافته اند، چرا که به سادگی می توان از این ابزار برای دعوت به حق استفاده کرد و معارف اسلامی را در معرض نگاه و فهم جامعه جهانی قرار داد.
حجت الاسلام ابوترابی تاکید کرد: درکشور ما استعداد های فراوانی در این زمینه وجود دارد و به این واسطه می توان گوی سبقت را از دیگران ربود.
نماینده مردم قزوین در مجلس در ادامه به نقل از رییس این دوره نمایشگاه از صادرات بیش از 120 میلیارد تومان صادرات حوزه نرم افزار گفت: بیش از 27 میلیارد تومان از این محصولات نرمافزارهای اسلامی و بیش از یک میلیون نسخه هم نرمافزار قرآنی صادر شده است که امیدوارم این میزان افزایش یابد.
ابوترابی افزایش 10 هزار اثر ارایه شده نسبت به سال گذشته در این نمایشگاه را بیانگر ظرفیت کشور در این حوزه دانست و خاطرنشان کرد: با این رشد تصاعدی می توانیم جایگاه فاخری را در منطقه به دست بیاوریم. او همچنین بر ضرورت همت صاحبان فکر، قلم و اندیشه در این خصوص تاکید کرد.
پایان پیام/
نظر شما