سردارانی که زندگی و نگاه یک نویسنده را تغییر دادند/ قیمتِ تمام شده جنگ چقدر؟!

مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری با بیان مطالبی در خصوص دفاع مقدس به نکات مهمی در این باره اشاره و تصریح کرد: اظهار داشت: ۱۰ میلیون نامه بین اسیران ایرانی و خانواده ایشان رد و بدل شده که می تواند منبع خوبی برای کار ما باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، مرتضی سرهنگی، مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری، امروز(۳ مهر)در نشست هم اندیشی نویسندگان و پژوهشگران دفاع مقدس استان در سخنانی با بیان اینکه ۵۰ عنوان کتاب برای کنگره شهدای استان کران منتشر کردیم؛ تصریح کرد: تقریباً در کشور کنگره ای نداریم که آثارش مثل آثار کنگره کرمان باشد.

 

وی تصریح کرد: مطالعه زندگی سرداران شهید استان کرمان و سیستان و بلوچستان زندگی و نگاه مرا تغییر داد؛ همه جای دنیا نوشتن از جنگ سنت است؛ می نویسند تا قیمت تمام شده جنگ را درآورند و آن قیمت برای ما در نیامده که اگر در می آمد رفتار و نگاه مان عوض می شد.

 

سرهنگی ادامه داد: جنگ دو روایت دارد؛ یکی روایت واقعه که دست مراکز نظامی است و سند و نقشه دارد و باید بنشینند و عملیات های بزرگ را تشریح کنند که در دانشکده های نظامی کاربرد دارد؛ اینها آثار ارزشمندی است که ما به صورت عملی به دست آورده ایم و باید با چنگ و دندان نگه داریم.

 

وی با افزودن اینکه روایت دوم، روایتِ انسانیِ ماجرا است که در دنیا به ادبیات اردوگاهی و اسارت معروف و شناخته شده است؛ اظهار داشت: ۱۰ میلیون نامه بین اسیران ایرانی و خانواده ایشان رد و بدل شده که می تواند منبع خوبی برای کار ما باشد.

 

مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری متذکر شد: گردآوری نامه ها، موضوعیت دارد؛ این نامه ها کجاست؟! من ۱۲ هزار نامه جمع آوری کردم که در آنها نقاشی آیات و روایات و امید موج می زند.

 

وی به جعل نامه های مربوط به اسرا توسط منافقین هم اشاره کرد که چگونه جنگ روانی بین آنان عزیزان در بند راه می انداختند که حتی گاهی با نامه های دورغ از جانب خانواده های ایشان، آنان را از خانواده ناامید می کردند!

 

کد خبر 729750

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha