برگزاری جشن "مهربان‌ترین خورشید" در امامزاده های مازندران

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران از برگزاری برنامه جشن" مهربان‌ترین خورشید" در 80 امامزاده شاخص این استان به مناسبت دهه کرامت خبر داد.

حجت‌الاسلام سیف الله سهرابی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، امروز (16 مهر) به خبرنگار شبستان گفت: بیشتر دوران امامت امام رضا(ع) در زمان خلافت مامون بود و مامون که یکی از مکارترین و زیرک‌ترین خلفای عباسی به شمار می‌آمد و پس از قتل برادرش امین و به دست گرفتن قدرت، مرو را مرکز حکومت خود قرار داد و با بهره‌گیری از هوش وزیر خود فضل بن سهل پایه‌های حکومت خود را مستحکم کرد.

 

وی افزود: انـگیزه‌هاى سیاسى مانند جذب ایرانیان، سرکوب نهضت ها و قیام هاى علویان، مشروع جـلـوه دادن حـکومت خود، مامون را وادار کرد به امام پیشنهاد ولایتعهدی دهد ولی از این روى، امام رضـا(ع) از پـذیرش پیشنهاد مامون سر باز مى‌زد و امام رضا(ع) در نهایت، ولایتعهدی را با قید شرایطی پذیرفت.

 

حجت الاسلام سهرابی با اشاره به برنامه‌های ویژه اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران در ایام دهه کرامت، از ولادت حضرت معصومه(س) تا ولادت امام رضا(ع) گفت: برگزاری جشن "مهربان‌ترین خورشید" در 80 امامزاده شاخص و برپایی نمایشگاه آثار ادبی و تابلوهای گرافیکی با محتوای غنی علمی، تحقیقی و ادبی در 70 امامزاده سطح استان از مهم ترین برنامه ها در امامزادگان این استان است.

 

به گفته این مسئول، در این نمایشگاه کار‌های ویژه تحقیقی، علمی و ادبی با استفاده از منابع اصلی سیره امام رضا(ع) و احادیث و روایات آن حضرت به صورت تابلوهای گرافیکی از سوی معاونت فرهنگی سازمان اوقاف آماده شده و در اختیار شهرستان ها و بقاع متبرکه شاخص قرار گرفته تا در ایام دهه کرامت این نمایشگاه را در امامزاده‌ها برگزار کنند.

 

مدیر کل اوقاف و امور خیریه یادآور شد: در شب و روز ولادت حضرت حضرت امام رضا(ع) ویژه برنامه جشن "مهربانترین خورشید" همراه با برنامه‌هایی از قبیل مولودی‌خوانی و سخنرانی، مسابقات فرهنگی، ایستگاه صلواتی، اهدا جوایز و غیره برگزار می‌شود.

 

وی در ادامه گفت: برای حفظ و حراست اماکن و بقاع متبرکه مازندران طبق برنامه پیش بینی شده  نصب و راه اندازی دوربین های مداربسته در سطح بقاع متبرکه شاخص و زائرپذیر بوده که این امر در شش ماهه نخست سال جاری به نصب 20 دوربین رسیده است.

 

حجت الاسلام سهرابی افزود: مازندران دارای هزار و 262 امامزاده بوده که اکثر امامزادگان در روستاهای استان واقع شدند و برای ساخت و ساز آن نیاز به همّت خیران و نیکوکاران و علاقه مندان به خاندان عصمت و طهارت است.

 

مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران بیان کرد: در حفظ اموال و دارایی های هر بقعه متبرکه همه افراد اعم از خادمان و زائران مسئول بوده و برای نگهداری آنان باید تلاش کنند زیرا این اموال به عنوان امانت برای استفاده عمومی مردم لحاظ شده است.

 

حجت الاسلام سهرابی ابراز کرد: تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی از جمله کارهای اساسی و زیربنایی اداره کل اوقاف برای اجرا شدن رهنمودهای مقام معظم رهبری است.

 

وی اظهار کرد: خادمان هیئت های امنا و مدیران داخلی و ادارات اوقاف و امور خیریه تمام تلاش خود را برای تبدیل این اماکن به قطب فرهنگی طبق برنامه های متنوع ارائه شده به کار می گیرند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 73029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha