مدارس استعداد درخشان به دنبال تربیت افراد دیندار و دوستدار نظام است

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان گفت: هدف از مدارس استعداد درخشان، تربیت انسان های مغرور نیست بلکه درصدد است انسان های دیندار و علاقمند به نظام و کشور را تربیت کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «فاطمه مهاجرانی» در جلسه شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش استان که امروز ( دوشنبه 16 مهر) در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، بیان کرد: ا مجموعه سمپاد در سال 89 با باشگاه دانش پژوهان ادغام شد و با نگاه افزایش کمیت به یکباره تعداد مدارس زیاد شد و نزدیک  100 درصد افزایش یافت به طوری که از سال 88 تا 92 از 360 مدرسه به 700 مدرسه رسید.

 

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان ادامه داد:  البته در سال 97 دوباره شاهد فعالیت سازمان استعدادهای درخشان هستیم و هدف از مدارس استعداد درخشان، تربیت انسان های مغرور نیست بلکه درصدد است انسان های دیندار و علاقمند به نظام و کشور را تربیت کند.

 

وی عنوان کرد: نه تنها مدرسه بلکه دانشگاه ما هم نتوانسته با جامعه و به مثابه آن صنعت ارتباط برقرار کند به طوری که ما 400 درصد افزایش دانشجو داشتیم ولی این نشان بیشتر شدن فرهنگ کجاست.

 

مهاجرانی افزود: با توجه به این امر برنامه مهارت های زندگی در سطح اول و دوم در مدارس استعدادهای درخشان را داریم که سطح اول مهارت مربوط به دست آموزی و هنرهای دستی است و سطح دوم مهارت همدلی آموزش داده می شود.

 

وی اعلام کرد: همچنین این دانش آموزان در قالب اردوهای جهادی نه تنها برای ساختن بلکه برای آموزش دادن به دیگر مدارس رفته و به دانش آموزان دیگر  کمک می کنند و تأکید بر این است که انسان های عاشق و سالم تربیت کنیم تا بتوانند از زندگی لذت برده و این لذت را به دیگران هم منتقل کنند.

 

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان گفت: در بحث مدارس استعداد درخشان تأکید بر کیفیت گرایی مدارس است و ما مسابقه برای مدال گرفتن نداریم بلکه تأکید این است افرادی داشته باشیم بتوانند به دیگران کمک کرده و کار گروهی انجام دهند و انشالله با احیا سازمان و چارت جدید سازمان این موضوعات حل خواهد شد.

 

وی خاطر نشان کرد: لازم است از بچه های استعدادهای درخشان استفاده شود تا از کشور نروند و باید هنر داشته باشیم بستر لازم را آماده کنیم تا اینها از کشور نروند و بستر اینها اشتغال است و سالانه یک هزار و 500 دانش آموز فرصت کمی نیست و باید از این فرصت استفاده کرد.

 

مهاجرانی در ادامه با اشاره به طرح شهاب گفت: طرح شهاب مکمل استعداد درخشان بوده و جایگزین آن نیست و باید ایرادهایی که وجود دارد رفع شود.

 

وی تصریح کرد: مدرسه کانون تربیت است و تنها کانون مدال آوری نیست و تاکنون 700 مدال طلا و نقره جهانی داشتیم و اين امتیاز کمی نیست و باید در رفع مشکلات استعدادهای درخشان تلاش کافی داشته باشیم.

 

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان خاطر نشان کرد: از جمله مشکلات فعلی کشور اشتغال است و اگر امروز  این دانش آموزان یاد بگیرند که می توانند کار کنند و نباید متکی به دولت باشند اگر از امروز بتوانند شرکت دانش بنیان ثبت کنند به این امر کمک می کند تا از کشور نروند.

 

وی به برگزاری المپیادها در کشور اشاره کرد و یادآور شد: هدف از المپیاد گسترش دانش علوم پایه است و کشور به شدت در حوزه علوم پایه دچار مشکل است و از همین رو در حال راه اندازی خانه علوم پایه در متوسطه اول هستیم.

 

کد خبر 732416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha