«خلیل آسودی» در گفتگو با خبرنگار شبستان با بیان این که در شهرستان بندرلنگه چهار موکب فعال وجود دارد، گفت:بیش از 500 نفر از خواهران و برداران در قالب 12 کمیته به زائرن اربعین حسینی خدمات ارائه می کنند.
دبیرستاد اربعین بندرلنگه گفت:در شهرستان بندرلنگه از سال 94 اقدام به راه اندازی و برپایی موکب شد و طی سال ها خدمات به صورت مردمی و با حمایت دستگاه های دولتی به زئران اربعین حسینی ارائه می شود.
آسودی اظهار داشت:موکب مرکزی که ستاد مردمی شهرستان است در کنار اسکان و اطعام، خدمات بهداشتی، کمک های اولیه و امور فرهنگی نیز به زائران ارائه می دهد.
وی افزود:موکب امام سجاد(ع) در بندرکنگ، موکب محمد رسوالله(ص) در بندر دیوان که توسط برادران اهل سنت اداره می شود و موکب حضرت ابوالفضل(ع) در بندر مغویه به طور شبانه روز برای زائران حرم امام سوم شیعیان خدمات ارائه می کنند.
دبیرستاد اربعین بندرلنگه اظهار داشت:از آنجایی که شهرستان بندرلنگه دارای محلات زیادی است، هر روز یک محله در سایه اتحاد و همدلی کار خدمت رسانی در موکب ها را بر عهده دارد.
وی توان پذیرایی در موکب های بندرلنگه را روزانه هفت هزار نفر در سه وعده صبحانه، ناها و شام عنوان کرد و افزود:خدمت به عشاقان حسینی را افتخار می دانیم و خداوند را شاکر و سپاسگزاریم که شهر ما را در مسیر تردد زائران سیدالشهدا(ع) قرار داده است.
آسودی با بیان این که فعالیت موکب های بندرلنگه از 25 مهرماه آغاز شده، افزود:تا کنون 20 هزار نفر از زائران از خدمات این موکب ها بهره مند شده اند.
وی گفت:این تعداد از استان های سیستان و بلوچستان، یزد، خراسان جنوبی و خراسان رضوی و زائرانی از شهرستان های بندرعباس، میناب و رودان در استان هرمزگان است.
دبیرستاد اربعین بندرلنگه اظهار داشت:در سال گذشته 60 هزار زائر اربعین حسینی در مسیر رفت و برگشت از خدمات موکب های مستقر در شهرستان بندرلنگه استفاده کردند.
وی همایش پیاده روی اربعین حسینی را زمینه و مقدمه ای برای ظهور منجی عالم بشریت دانست و گفت:این همایش همچنین ظرفیتی مناسب برای ترویج قیام سیدالشهدا(ع) است.
وی گفت:ارائه خدمات به زائران تا سه روز بعد از اربعین حسینی ادامه دارد.
پایان پیام/
نظر شما