CFT رد شد/تناقض ادعاهای آمریکا و اسرائیل/مخالفت مجلس  با تشکیل کمیسیون ویژه مقابله با تحریم ها

CFT رد شد، اقتصاد ایران در دوران تحریم ها، تناقض ادعاهای آمریکا و اسرائیل، مخالفت مجلس با تشکیل کمیسیون ویژه مقابله با تحریم ها، ناکامی آمریکا در ایجاد گسست میان ایران و عراق از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه سیزدهم آبان ماه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، CFT رد شد، اقتصاد ایران در دوران تحریم ها، تناقض ادعاهای آمریکا و اسرائیل، مخالفت مجلس با تشکیل کمیسیون ویژه مقابله با تحریم ها، ناکامی آمریکا در ایجاد گسست میان ایران و عراق از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه سیزدهم آبان ماه است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

معافیت ۸ کشور از قانون تحریم نشان‌دهنده عقب‌نشینی آمریکا از مواضعش است

«حسین کنعانی‌مقدم» در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان در مورد ازسرگیری دوباره تحریم های قبلی آمریکا علیه کشورمان گفت: سناریوی تحریم و تهدید سناریوی شکست خورده است که آمریکایی ها مرتبا آن را در بوق های تبلیغاتی خود به صدا درمی آورند و همین که متوجه می شوند در مقابل جمهوری اسلامی اثری ندارد و روز به روز به توانمندی جمهوری اسلامی ایران افزوده می شود به شکست خود واقف می شوند.

عضو جبهه ایستادگی اظهار کرد: آمریکا عملا با مانورهای سیاسی یک نوع جنگ روانی را علیه جمهوری اسلامی دنبال می کند تا جایی که خود «ترامپ» نیز صراحتا اعلام کرد که می خواهد صادرات نفت ایران را به صفر برساند و البته عملا هشت کشور را از این موضوع مستثنی کرد و این امر نشاندهنده عقب نشینی آمریکا از مواضعی است که نظام جمهوری اسلامی ایران و رهبر کبیر انقلاب بر روی آن مقاومت کرده و تاکید داشتند.

 

تسخیرلانه جاسوسی واکنشی بر خباثت های آمریکا/۱۳ آبان؛ عامل تزلزل قدرت آمریکا در دنیا

۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، یادآور سه حادثه و حماسه بزرگ در ایران است که همگی به نوعی با سلطه جویی مستبدان و روش برخورد ملت ایران با آنها مرتبط است. در سیزدهم آبان سال 1343، شاه، امام خمینی(ره) را به ترکیه تبعید کرد. در سیزدهم آبان سال 1357، نیز حدود 60 نفر از دانش آموزان تهرانی در تظاهرات علیه رژیم پهلوی در مقابل دانشگاه تهران به خاک وخون کشیده شدند. در سیزده آبان سال 1358، ملت ایران به توطئه های مستکبران به ویژه امریکا پاسخی شایسته داد و با تسخیر لانه جاسوسی امریکا در تهران به اهمیت سیزده آبان افزود و به تعبیر حضرت امام، انقلاب دوم را رقم زد. وقوع این سه رخداد بزرگ، نمایندگان مجلس را به نام گذاری این روز با عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار» رهنمون شد.

شخصیت های بزرگ نظام در مناسبت های مختلف با بیان ویژگی ها و دستاوردهای این روز یادآور توانمندی و قدرت ملت ایران در مقابل قدرت های بزرگ دنیا شده اند. «حضرت آیت الله خامنه ای»، رهبر معظم انقلاب نیز در دیدارها و بیانات مختلفی به بیان اهمیت این روز پرداخته اند که گزیده ای از سخنان ایشان در این رابطه را در متن زیر می خوانید:

سه حادثه است [که در طول سالهای گوناگون - پیش از انقلاب و پس از پیروزی انقلاب – در سیزده آبان اتّفاق افتاده است] : حادثه‌ی تبعید امام در سال ۴۳، حادثه‌ی كشتار بی‌رحمانه‌ی دانش‌آموزان در تهران در سال ۵۷، و حادثه‌ی حركت شجاعانه‌ی دانشجویان در تسخیر لانه‌ی جاسوسی در سال ۵۸؛ هر سه حادثه به نحوی مربوط میشود به دولت ایالات متّحده‌ی آمریكا. در سال ۴۳ امام (رضوان الله تعالی علیه) به خاطر اعتراض علیه كاپیتولاسیون - كه به معنای حفظ امنیّت مأموران آمریكایی در ایران و مصونیّت قضایی آنها بود - تبعید شدند؛ پس قضیّه مربوط شد به آمریكا. در سال ۵۷ رژیم وابسته‌ی به آمریكا در خیابانهای تهران دانش‌آموزان را به قتل رساند و آسفالت خیابانهای تهران به خون نوجوانان ما رنگین شد، برای دفاع از رژیم وابسته‌ی به آمریكا؛ این هم مربوط شد به آمریكا. در سال ۵۸ ضربتِ متقابل بود؛ یعنی جوانان شجاع و مؤمن دانشجوی ما به سفارت آمریكا حمله كردند و حقیقت و هویّت این سفارت را كه عبارت بود از لانه‌ی جاسوسی كشف كردند و در مقابل چشم مردم دنیا گذاشتند.

 

گزارش لاریجانی از نشست شورای هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه

«علی لاریجانی»، رییس مجلس شورای اسلامی در جلسه غیرعلنی صبح امروز یکشنبه 13 آبان گزارشی از نشست شورای هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه به نمایندگان ارایه کرد.

 

مجلس طرح اصلاح قانون صدور چک را اصلاح کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز یکشنبه 13 آبان طرح اصلاح قانون صدور چک را به منظور تامین نظر شورای نگهبان اصلاح کردند.

نمایندگان در ماده 4 این طرح این اصلاح را به عمل آوردند که مسدود کردن وجوه کلیه حساب ها و کارت های بانکی و هر مبلغ متعلق به صادرکننده که تحت هر عنوان نزد بانک یا موسسه اعتباری دارد به میزان کسری مبلغ چک به ترتیب اعلامی از سوی بانک مرکزی است.

 

ناکامی آمریکا در ایجاد گسست میان ایران و عراق

روابط ملت ایران و عراق در طول قرن ها فارغ از حال و هوای سیاسی حکمران ها بوده و حتی با وجود اختلافات سیاسی و جنگ نظامی میان دو کشور، دو ملت همواره سعی بر حفظ رابطه برادری میان خودشان بوده اند.

نمونه این مساله را می توان در دوران جنگ تحمیلی و پس از آن دید که با وجود دشمنی رژیم بعث با جمهوری اسلامی ایران اما رفت و آمدهای زائران میان ۲ کشور همواره ادامه داشت. پس از سقوط «صدام حسین» روابط میان دو کشور رو به گرمی نهاد و در سال ۲۰۰۸ رئیس جمهوری وقت کشورمان راهی عراق شد و پس از آن نیز این روابط همواره در حال گسترش بوده است تا جایی که امروز ایران یک سفارتخانه در بغداد و چهار کنسولگری در شهرهای کربلا، اربیل، سلیمانیه، بصره دارد و عراق نیز دارای یک سفارتخانه در تهران و سه کنسولگری در مشهد، اهواز و کرمانشاه است.

اما در سال های گذشته گرمی روابط میان ملت های ایران و عراق هر ساله در ایام اربعین برای جهانیان هویدا می شود. در این ایام زائران ایرانی با پیاده روی راهی عتبات عالیات می شوند و عراقی ها با اقداماتی چون پذیرایی و انجام خدمات زائران این زیارت و پیاده روی را برای آنها تسهیل می بخشند. این وحدت ملت ۲ کشور مدتی است که به خاری در چشم مخالفان ایران تبدیل شده و اخیرا شاهد این بودیم که با ایجاد توطئه هایی سعی بر‌آن داشتند تا نشان دهند مردم عراق نسبت به ایران دارای زاویه هستند.

 

نداشتن پشتوانه مالی فعالیت احزاب را کمرنگ می‌کند

«سیدکمال سجادی» در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان در مورد تطبیق حزب جامعه اسلامی کارمندان با قانون جدید احزاب گفت: جامعه اسلامی کارمندان در مهلت مقرر قانونی یعنی در آذرماه سال 96 کنگره خود را با حضور 400 نفر از فعالان سیاسی از 20 استان و دبیران این حزب برگزار کرد.

دبیر کل جامعه اسلامی کارمندان خاطرنشان کرد: این کنگره با حضور ناظران وزارت کشور برگزار شد و گزارش آن به کمیسیون ماده 10 و ادامه فعالیت سیاسی جامعه اسلامی کارمندان به تأیید وزارت کشور رسید.

وی در مورد اینکه آیا یارانه دولت می تواند پاسخگوی نیازهای احزاب باشد، اظهار کرد: جامعه اسلامی کارمندان دارای 20 دفتر فعال در 20 استان است که این مبلغ اجاره بهای یک ماه را نیز تقبل نمی کند. احزاب در هیچ فعالیت اقتصادی حضور ندارند زیرا اجازه فعالیت اقتصادی در قانون برای آنها صادر نشده است و این موضوع قدرت مالی احزاب را کم می کند. از سوی دیگر حق عضویت نیز آنگونه که باید و شاید پرداخت نمی شود در حقیقت نداشتن پشتوانه مالی فعالیت احزاب را کمرنگ می کند.

 

مخالفت مجلس با تشکیل کمیسیون ویژه مقابله با تحریم ها

در ادامه جلسه علنی امروز یکشنبه 13 آبان با طرح تشکیل کمیسیون ویژه مقابله با تحریم ها با 88 رای موافق، 111 رای مخالف و 7 رای ممتنع از مجموع 232 رای مخالفت کردند.

محمدعلی پورمختار، نماینده بهار و کبودرآهنگ به عنوان یکی از تقاضاکنندگان این طرح گفت: امروز روز 13 آبان است و آمریکا در ادامه اقداماتش وارد عرصه دیگری از ظلم شده است و آن تشکیل تحریم ها علیه ملت ایران است.

وی اظهار داشت: ملت ایران جانانه مقابل این اقدامات ظالمانه آمریکا می ایستند و مطمئنیم آمریکا هیچ غلطی نمی تواند کند ولی ما موظفیم مدبرانه با این تحریم ها به عنوان مجلس شورای اسلامی مقابله کنیم.

پورمختار تصریح کرد: مجلس نقش مهم و تاریخی را در این برهه از زمان به عهده دارد و آن تاثیرگذاری برای مقابله با تحریم هاست.

 

تناقض ادعاهای آمریکا و اسرائیل/وقتی تحریم ها مردم را هدف می گیرند

تحریم های یک جانبه آمریکا علیه ایران طبق بیانیه دو روز گذشته کاخ سفید از فردا ۱۴ آبان اجرایی می شود و وزیر خارجه آمریکا در مورد این تحریم ها تاکید کرده که هدف دولت آمریکا از احیای تحریم‌ها این است که حکومت ایران را به متوقف کردن آنچه فعالیت‌های مخرب خوانده شده، متقاعد کند.

این در حالی است که شبکه آی 24 در خبری نوشت «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی معتقد است تحریم‌های ابتدایی آمریکا علیه ایران پیش از این احساس شده و باعث کاهش ارزش ریال شده است.

این اظهارات نتانیاهو موید آن است که تحریم ها به ضرر مردم ایران است و قطعا با کاهش ارزش ریال مردم دچار ضربه خواهند شد.

علاوه براین، طبق گزارش گاردین، سفرای کشور‌های انگلیس، فرانسه و آلمان به طور مشترک در ماه سپتامبر به وزراتخانه‌های خزانه‌داری و خارجه آمریکا رفته و از دولت این کشور خواسته‌اند یک «فهرست سفید» از اقلام مجاز برای صادرات به ایران تهیه کند.

 

اقتصاد ایران در دوران تحریم ها/هند و ترکیه در پی راهکار عملی

تحریم های جدی آمریکا علیه ایران از فردا ۵ نوامبر به صورت کامل اجرایی می شود اما هنوز این کشور برای رسیدن به هدف نهایی خود با اعمال این تحریم ها دچار دلسردی است.

طبق گزارش بلومبرگ، رویکرد ترامپ هم‌پیمانان آمریکا و رقبایش را دلسرد کرده است؛ تمامی آنها از توافق 2015 حمایت کردند و معتقدند که بهترین فرصت برای کنترل ایران است. تهران نیز حتی با وجود اینکه به تبعیت از محدودیت‌های توافق در برنامه هسته‌ایش ادامه می‌دهد، همچنان بدگمان است. ترامپ باید تصمیم بگیرد که چگونه هرکسی را که از تحریم‌ها تبعیت نکرد، از بانک‌های مرکزی اروپایی گرفته تا هم پیمانان استراتژیک نظیر هند و قدرت‌های بزرگ نظیر چین را مجازات کند.

اما در کنار این خبر، ترکیه نیز از ادامه تلاش خود برای همکاری با ایران گفته است. براساس خبر آسوشیتدپرس، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه اعلام کرد دونالد ترامپ، همتای آمریکایی او قول داده است که اقدامات احتمالی آمریکا علیه یک بانک ترکیه‌ای برای گریز از تحریم‌های ایران را مورد بررسی قرار دهد.

 

تاریخ ۴۰ ساله انقلاب مملو از شکست های پی در پی آمریکا در برابر جبهه اسلامی است

«سردار محمدعلی جعفری»، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم 13 آبان با درود و سلام به ارواح شهدای طیبه از شهدای 13 آبان تا شهدای مدافع حرم گفت: خدا را سپاسگزاریم که توفیق درک عظمت اسلام و حاکمیت اسلامی تحت امر ولایت فقیه را به ما عطا فرمود و امروز شاهد آن هستیم که روزهای فراوانی به عنوان یوم الله در انقلاب اسلامی وجود دارد.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه در تاریخ 40 ساله انقلاب نصرت ها و پیروزی های زیادی رخ داده است، گفت: این نصرت ها و پیروزی ها را می توان با اندک تامل و ژرف نگری درک کرد و شاهد دست پرقدرت الهی در طول 40 سال انقلاب باشیم، پیروزی هایی که با توکل بر خدا و رهبری بنیانگذار انقلاب اسلامی رقم خورد. این روزها، روزهای سرنوشت سازی بودند؛ 22 بهمن، 12 فروردین و روزهایی از این دست مانند 13 آبان روزهایی بود که همگی به نفع ایران رقم خورد و این تاریخ نشاندهنده اهمیت و بیانگر چالش عمیق ایران با آمریکای جهانخوار است.

«سردار جعفری» با اشاره به حادثه 13 آبان سال 43 افزود: در این روز رژیم شاهنشاهی برای مخفی نگه داشتن و خاموش کردن ندای حق طلبی امام (ره) شاه ملعون به دستور مستشاران آمریکایی مستقر در لانه جاسوسی دستور تبعید امام به ترکیه را صادر کرد و 15 سال بعد در 13 آبان 58 جهان شاهد خفت و خواری آمریکا و جبران حرکت سرکوب گرایانه آمریکا در برابر امام (ره) را شاهد بود.

 فرمانده سپاه ادامه داد: حادثه دیگر در سال 57 شهادت دانش آموزان و اتحاد آنها با دانشجویان بود که با دستور شلیک رژیم شاهنشاهی تعدادی از دانش آموزان به خون غلتیدند و خون پاکشان انقلاب را تطهیر کرد.

 

شورای نگهبان لایحه الحاق ایران به CFT را رد کرد

عباسعلی کدخدایی در توییتر نوشت: شورای نگهبان لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (CFT) را در جلسات متعدد خود مورد بررسی قرار داد و واجد ایرادات و ابهاماتی دانست. این نظر شامل موارد خلاف شرع، خلاف قانون اساسی و ابهام، در موعد مقرر برای مجلس شورای اسلامی ارسال شده است./

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 737672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha