کارهای مبارک در شأن مومنان است/ اخلاق و ادب پیغمبر موجب انتشار اسلام شد

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه نزدیکی گلزار شهدا به مسجد یک برکت است، اظهار کرد: کمک به ساخت و توسعه مسجد از کارهای مبارکیست که در شأن مومنان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، تو را که دوست داشته باشم انگار همه امامان پیش از تو و بعد از تو را دوست داشته ام، انگار که دوست داشتن را با تو آموخته باشم یک جور دیگر به این دل سپردگی عشق می ورزم.
گویا هر کسی بهانه ای برای دوست داشتن عزیزش دارد اما من ترا بی بهانه دوست دارم، چون همین میزان که ضامن آهو شدی همانقدر که کبوتران حرمت آزاد و دلشاد گنبد طلایی ات را طواف می کنند همانقدر که غریب هستی در بین غریبه هایی که دل به تو سپرده اند، برایم کافیست.
همانقدر که صدای نقاره های حرمت دلتنگم می کند قبلم مانند کبوتران سرگشته بارگاهت به تلاطم می افتد.
وقتی صدای اذان از گلدسته های مسجد به گوش می رسد هر گوشه ای که ایستاده باشم می توانم به عشق اینکه پشت و پناهم شده ای اقامه ببندم و به نماز بایستم و زیر لب می گویم:
بر یازده امام چو دلم تنگ می شود     می آیم و طواف مزار تو می کنم
 
امروز پنج شنبه(۱۷ آبان) مصادف بود با ۲۹ صفر که سالروز شهادت امام غریب در ایران، امام رئوف، امام ضامن.
ویژه برنامه سالروز شهادت هشتمین امام آسمان ولایت همچون سال های گذشته در مسجد جامع سنگر با حضور پر شور و اشتیاق دلدادگان کوی اهل بیت برگزار شد.
هر گاه مراسمی در مسجد جامع این شهر که به همت و مساعدت مردم خیر و نیک اندیشش رو به گسترش است برگزار میشود، چشم حال و هوایی وصف ناشدنی می بیند...
سخنران امروز، آیت الله دکتر رمضانی، با ابراز خرسندی از اینکه مردم سنگر همواره در توسعه و گسترش مسجد جامع این شهر مشارکت دارند از آنان قدردانی کرد و افزود:  اینها در حقیقت معامله با خداوند است و کسانی که بعدها در این مکان حضور پیدا می کنند در مناسبت های مختلف عزاداری و نماز جماعت و اقامه شعائر دینی از حسنات این کار بهره مند میشوند.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: آنان که در این امر بانی هستند قطعا در ثواب و پاداش خیرات به جا مانده از این مسجد، شریک خواهند بود.

وی گفت: بر اساس آنچه که به طور قطعی از روایات آورده شده، در شأن مومنان است که این کارهای مبارک را انجام دهند و آثارش هم به همه شهر خواهد رسید.

وی اظهار کرد: پیامبر به مردمی که کارهای پسندیده انجام دهند و آن کار پسندیده را سنت کنند، مثل کمک به ساخت و گسترش مسجد و ایجاد فضای فرهنگی..، هم این کار را تحسین کرده و هم تشویق میکنند و بستر و زمینه را برای دیگران انجام میدهند.

آیت الله دکتر رمضانی، با بیان اینکه اینگونه کارها ایجاد وحدت می کند و این وحدت و هم دلی باید توسعه پیدا کند چرا که همه ما به آن محتاج هستیم، بیان کرد: کسانی که سن و سالی از آنان میگذرد باید تجربیات خود را در اختیار جوان ترها قرار دهند تا جوان ها نیز بتوانند کارها را به نحو احسن انجام دهند، و هر چه این مدیریت بیشتر باشد در خود شهر هم اثر گذار خواهد بود و اگر غیر این باشد قطعا ضررش به همه خواهد رسید.

وی یکی از ویژه گی های مسجد جامع سنگر را بودن در کنار گلزار شهدای این بخش عنوان کرد و افزود: این نزدیکی خود یک برکت است، و همه ما از حضور معنوی شهدا متنعم هستیم.

آیت الله دکتر رمضانی در ادامه اظهار کرد: خداوند دو حجت یکی از درون (عقل) و یکی از بیرون(انبیاء و ائمه) را برای راهنمایی انسان قرار داد و ائمه اطهار علیه السلام نیز همواره می خواستند مردم زندگی خود را با علم و دانش طی کنند.

وی بیان کرد: متاسفانه نسبت به اسلام خیلی بی مهری شده است، مخصوصا در کشورهای مسلمان، چرا که حاکمان اسلامی در دنیای اسلام، چیزی برای اسلام باقی نگذاشتند و شما فقط در این بین ایران اسلامی را کنار بگذارید.

آیت الله دکتر رمضانی خاطر نشان کرد: یک پرتابی از حرکت پیامبر اکرم صلوات الله و ائمه اطهار و خصوصا حرکت عاشورایی در این قرن با رهبری امام خمینی رضوان الله آغاز شد و یک امانت بزرگ به ما سپرده شده است که ما باید آن را حفظ کنیم تا زمینه ظهور در جامعه فراهم شود.

وی تصریح کرد: اسلامی که امام به ما معرفی کرد غیر از اسلامی است که دیگران به ما معرفی کردند، در این اسلام عبادت، شجاعت، عرفان مقاومت، عزت و... در برابر  زر و زور و تزویر است.

آیت الله دکتر رمضانی با تاکید بر اینکه این امانت، امانت بزرگی است، افزود: خون شهدا هم برای آبیاری این حرکت بزرگ ریخته شده اند تا ان شاءالله ظهور حضرت ولی عصر، فراهم شود.

وی با تاکید بر اینکه اخلاق و ادب پیغمبر باعث شد تا اسلام منتشر شود، تصریح کرد: منطق پیغمبر اکرم منطق جنگ نبود اما اگر در صدد بودند که با پیغمبر بجنگند پیغمبر نیز از دین و کیان اسلام و قرآن دفاع می کرد.

وی اضافه کرد: حق پرستی از ابتدا در متن وجود همه انسان ها بوده است ، از این رو پیامبران الهی نیامدند که بشریت را به پرستش دعوت کنند بلکه آمده اند تا معبود راستین را، به بشریت معرفی کنند.

آیت الله دکتر رمضانی ، اذعان کرد: مشکلاتی در جامعه بشری و جهان اسلام وجود دارد که برای آنها انسان باید احساس مسئولیت کند، پیغمبر اکرم دو تعبیر  یکی در خصوص سیاست داخلی و دیگری در مورد سیاست خارجی داشتند که باید یاد بگیرید، و آن این است که اگر کسی صلح کند ولی به فکر اصلاح امور مسلمانان نباشد مسلمان نیست و در خصوص سیاست خارجی اینکه اگر کسی مسلمانی را به کمک بخواند، و مسلمان او را کمک نکند پس او مسلمان نیست.

شایان ذکر است ، در ادامه این مراسم مداحی، سینه زنی و اقامه نماز نیز برگزار و حاضران به فیض رسیدند.

گزارش از/ نوشین کریمی

کد خبر 738423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha