غلامرضا فرهادی مژده، مسئول داراقرآن الکریم استان همدان با اعلام مطلب فوق به خبرنگار شبستان گفت: دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان برای برگزاری طرحها و برنامههای قرآنی نیاز به بازوهای اجرایی دارد.
وی افزود: به همین منظور شبکههای شهرستانی تشکیل شده به این منوال که مؤسسات قرآنی مردمی در شهرستانها و روستاهای پرجمعیت فعالیتهای قرآنی را پیگیری میکنند.
فرهادی یادآور شد: در واقع مؤسسات قرآنی نیروهای مردمی ما هستند که طرحها و برنامههایی را که از سوی دارالقرآن به آنها میدهیم، اجرا میکنند.
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی همدان اضافه کرد: هدف از فعالیت خانههای قرآن روستایی گسترش آموزشهای عمومی قرآن و ریشهکنی بیسوادی قرآنی در سطح روستاهاست.
این مقام مسئول در زمینه جذب جوانان و نوجوانان به برنامههای قرآنی تصریح کرد: اگر قرآن را همچنان که هست به جهان عرضه کنند، همه خریدار آن میشوند همچنین اگر انس نداشتن با قرآن و عدم توانایی تلاوت و ترجمه در جامعه مانند بیسوادی محسوب شود، دیگر هیچ بیسواد قرآنی یافت نمیشود.
وی ادامه داد: برای ریشه کنی بیسوادی قرآنی اول از همه بایستی فرهنگ سازی صورت گیرد و مردم بفهمند که بی سوادی قرآنی ضد ارزش است و اگر مردم بی سوادی قرآنی را ضد ارزش ندانند به دنبال آن نمی روند.
وی بیان کرد: مسئولان کشوری در ریشه کنی بی سوادی قرآنی نیز نقش مهمی را بر عهده دارد و بایستی در قانون های خود نیز برنامه های قرآنی را بگنجانند.
مسئول دارالقرآن الکریم اداره تبلیغات اسلامی استان همدان اذعان کرد: یکی از مهم ترین مکان های که می تواند در ریشه کنی بی سوادی قرآنی نقش داشته باشد آموزش و پرورش است و اگر آموزش و پرورش به مقوله آموزش قرآن کریم توجه ویژه داشته باشد 70 الی 80 درصد مشکل بی سوادی قرآنی حل می شود.
فرهادی اضافه کرد: در سال جاری نیز 2 خانه قرآنی روستایی جدید احداث شده است.
پایان پیام/
پایان پیام/
نظر شما