به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، ابوالحسن غلامی امروز در نشست با مدیران فرهنگی و کارکنان روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران اظهار داشت: قبل از انقلاب اسلامی ایران مردم به این باور رسیده بودند که حکومت شاه با عرضه نفت ارزان کشور و تاراج ثروت ملی، به کشورهای اروپایی و امریکا خوش خدمتی کرده و سرمایه ملی را در اختیار آنان قرار می دهد.
غلامی این موضوع را یکی از عوامل اثرگذار در جریان انقلاب عنوان کرد و افزود: آشفتگی اقتصادی و سیاسی رژیم، آتش انقلاب را شعله ور می کرد و در مناطق نفت خیز ایران، کارکنان صنعت نفت همه در تلاش برای سرنگونی رژیم حاکم و برپایی جمهوری اسلامی متحد بودند.
غلامی عنوان داشت: اعتصاب کارکنان صنعت نفت در کنار مبارزات سایر اقشار ملت، پایه های رژیم را به لرزه درآورد و تاثیر مهم قطع صادرات نفت در عرصه جهانی برای حکومت ایران باعث شد اعتبار بین المللی رژیم ایران نیز دچار خدشه شود و این برای رژیم حاکم چه از نظر سیاسی و چه از منظر اعتماد به نفس درونی بسیار سنگین بود.
رئیس روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران ابراز داشت: از همان ابتدای جنگ، نفت مهم ترین سنگر بود و کارکنان صنعت نفت کشور با تمام نیرو از این سنگر دفاع کردند، در مقابل تهاجم ها ایستادند و یک لحظه تأسیسات را ترک نکردند.
غلامی جانفشانی های مجموعه صنعت نفت در طول هشت سال دفاع مقدس را مهر تأئیدی بر ملی بودن صنعت نفت کشور دانست و افزود: از مهم ترین رویدادهای روزهای نخست جنگ به اسارت رفتن بالاترین مقام اجرایی وزراتخانه، وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران شهید محمد جواد تندگویان بود.
وی تصریح کرد: اسارتی که نمادی افتخار آفرین از حضور چشمگیر زحمت کشان صنعت نفت در دفاع مقدس بود.
غلامی با اشاره به اینکه در طول جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بسیاری از کارکنان صنعت نفت به درجه رفیع شهادت نائل شدند ابراز داشت: صنعت نفت گچساران با از خود گذشتگی های ایثارگران خود نقش مؤثری را در جنگ هشت ساله ایفا کردند.
رئیس روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران شهدای صنعت نفت را حافظان سنگر اقتصادی عنوان کرد و بیان داشت: این انسان های غیور می دانستند که نفت شریان حیاتی مملکت است و باید تمام تلاش خود را برای حفظ آن انجام دهند به همین خاطر حتی یک روز هم اجازه ندادند صادرات نفت کشور قطع شود.
غلامی تصیح کرد: آنها با عشق و از خود گذشتگی و با آگاهی از این که محلی که در آن مستقرند، محلی که هدف اصلی حمله های دشمن است و هر لحظه امکان دارد که شهید شوند با این حال ایستادند و مقاومت کردند.
وی افزود: در حقیقت از همان روزهای نخست، جنگ در مناطق نفتی جنوب شدت بیشتری داشت. آماج حملات دشمن بر روی تأسیسات نفتی متمرکز شده بود.
غلامی بیان داشت: هرچند هدف دشمن تمامیت نظام بود اما از آن جا که مهم ترین بخش یک نظام بخش اقتصادی آن است و مرکزی ترین حوزه اقتصادی ما هم صنعت نفت است؛ از این رو تمام تأسیسات نفتی کشور از پالایشگاه آبادان گرفته تا جزایر، مناطق نفت خیز و به ویژه جزیره خارگ که یک شاهرگ حیاتی به شمار می آمد در تیررس دشمن قرار داشت.
رئیس روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گچساران گفت: صنعت نفت بر محور ایثارگری منطبق شده است و در حقیقت تمام کارکنان صنعت نفت ایثارگر به شمار می آیند؛ چرا که ایثارگر تنها کسانی نیستند که در منطقه جنگی و در جبهه حضور داشته اند؛ هر کدام از تأسیسات شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در زمان جنگ منطقه و خط مقدم جبهه به شمار می آمد و کارکنانی که این تأسیسات نفتی شاغل بودند در خط مقدم جبهه نفت ایستادگی می کردند و با وجودی که این مکان ها هر روز بمباران می شد ولی صادرات نفت یک روز هم قطع نشد و در توصیف این روحیه فداکاری، گذشت و ایثار زبان قاصر و قلم ناتوان است.
پایان پیام/
نظر شما