طرح مهارت افزایی و اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی تعریف شد

وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری گفت: از این پس در مراکز رشد دانشگاهی، مهارت‌های کارآفرینی و پشتیبانی از ایده‌های جدید به صورت کارگاهی برای دانشجویان تعریف می‌شود تا حمایتی باشد از فناوری‌هایی که به اشتغال می‌انجامد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد،منصور غلامی امروز(26 آبان) در حاشیه سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور در جمع خبرنگاران و در دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به تاخیر به وجود آمده در مورد تامین ارز دانشجویان گفت:در این مورد وزارت علوم با بانک مرکزی به توافق رسیده و مشکلی در این زمینه نداریم؛تعداد متقاضیان ارز دانشجویی زیاد نیست اما ما این تعداد کم را هم آلان و هم در آینده پشتیبانی خواهیم کرد.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود:معمولا هر دانشگاه به مناسبت روز دانشجو برنامه هایی را دارد و وزارت علوم در این رابطه دخالتی نمی کند؛ دعوتی با امضای دکتر هاشمی وزیر بهداشت از رئیس جمهور شده تا در 16 آذر در دانشگاه تهران حضور پیداکند اما در نهایت اختیار با خود شخص رئیس جمهور است.

 

غلامی با بیان این که خط قرمزی در خصوص فعالیت تشکل های دانشجویی در روز دانشجویی و ایام نزدیک به آن مشخص نشده است ادامه داد: فردا در کمیته انتخاب روسای دانشگاه‌ها تایید صلاحیت وضعیت سرپرست دانشگاه‌ها بررسی می شود و به احتمال زیاد دکتر محمدمهدی طهرانچی از طرف هیات امنای دانشگاه تهران به عنوان رئیس این دانشگاه معرفی خواهد شد.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به این که تاکنون ۳۳ جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در کشور برگزار شده است افزود: جهاد دانشگاهی ، معاونت فرهنگی وزارت علوم و نهاد مقام معظم رهبری از حامیان سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور هستند.

 

غلامی با اشاره تعریف طرحی تحت عنوان مهارت افزایی و اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی، تصریح کرد:از این پس در مراکز رشد دانشگاهی، مهارت‌های کارآفرینی و پشتیبانی از ایده‌های جدید به صورت کارگاهی برای دانشجویان تعریف می‌شود تا حمایتی از فناوری‌هایی که به اشتغال می‌انجامد، صورت بگیرد.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به این که ۴۳ پارک علم و فناوری در کشور وجود داردکه موفق شده اند 42 هزار شغال پایدار را ایجاد کنند گفت: عدم اشتغال در سطح دانشجویان مقاطع کارشناسی بیشتر از مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری است و در مجموع تعداد فارغ التحصیلان دکتری نسبت به کل فارغ التحصیلان کمتر از ۱۰ درصد است.

 

 

 

کد خبر 740579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha