گالری ها در یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر حضور پررنگ دارند

دبیر کل جشنواره تجسمی فجر گفت: ما از گالری ها خواستیم که با آثار خود به جشنواره بیایند. فجر مکانی است که باید در آن هنرمندان گمنام شهرستان دیده شوند و جشنواره سکوی پرتابی برای آن ها باشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر ظهر امروز سه شنبه 29 آبان با حضور هادی مظفری مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی، ابراهیم حقیقی دبیر جشنواره، امیر سقراطی دبیر هنری و محسن سلیمانی دبیر اجرایی جشنواره در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.

 

ابراهیم حقیقی در این نشست گفت: در عصر حاضر ما با دگرگونی هایی در جهان معاصر روبرو هستیم که پاک نشدنی است و نمی شود در زندگی ما نباشند. حضور رسانه های نوین و با سرعت بالا اهمیت زیادی دارد. امروز ملتی نمی تواند بگوید که بدون رسانه زندگی می کنم خوشبختانه خبرنگاران ما هم در این سال ها فعال تر شده اند. این اتفاق می تواند دیده نشود اگر شما اهالی رسانه عمل نکنید.

 

دبیرکل جشنواره هنرهای تجسمی فجر با اشاره به برنامه های یازدهمین جشنواره هنرهای فجر اظهار کرد: در هفت دوره جشنواره هنرهای تجسمی  فجر هنرها تفکیک شده بودند اما در دوره هشتم آنها گروهی سنجیده می شدند. نقیصه ای که آن شکل داشت و هنرمندان هم به آن معترض بودند این بود که مثلا یک اثر نگارگری و چیدمان  یا نقاشی با یکدیگر داوری می شدند که در این میان جایزه به نقاشی می رسید این مقیاس سنجش اصلا درست نبود بنابراین ما 10 رشته را با داوران و دبیران هر رشته مستقل کردیم، برای سنجش آثار هر بخش با همان بخش نه با دیگر رشته ها، اینها دیگر با یکدیگر مقایسه و داوری نمی شوند.

 

دبیر کل یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با اشاره به حضور گالری ها در یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجرگفت: در این دوره گالری ها در جشنواره هنرهای تجسمی فجر حضور فعال دارند و ما از آنها خواستیم که با آثارشان به این جشنواره بیایند. جشنواره تجسمی فجر مکانی است که باید در آن هنرمندان گمنام شهرستانی دیده بشوند و این جشنواره سکوی پرتابی برای آنها باشد. جشنواره هنرهای تجسمی فجر وظیفه ای به جز کشف استعدادها ندارد و گالری ها این نقش را بر عهده دارند که این کشف ها را به جشنواره بیاورند.

 

حقیقی افزود:  ما در یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به بخش نقد هنر تجسمی  توجه ویژه داریم، ما دو نشریه معتبر تجسمی بیشتر نداریم پس نقد اندکی هم در حوزه تجسمی داریم. این حوزه همانند سینما نیست نقد سینمایی در جامعه به حدی رسیده که هنرمند دلخور نمی شود اما نقدهایی که برای هنر تجسمی نوشته می شود هنرمند را عصبانی می کند.

 

ابراهیم حقیقی خاطرنشان کرد: در یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر فیلم های سینمایی مرتبط با هنرهای تجسمی نمایش داده می شود و آثار هنرمندانی مثل خسرو سینایی و فیلم «کمال الملک» اثر علی حاتمی به نمایش درخواهد آمد.

 

ابراهیم حقیقی اسامی اعضای شورای سیاستگذاری، دبیران و داوران بخش‌های مختلف را اعلام کرد: فرزاد ادیبی، ابراهیم حقیقی، امیر راد، محسن سلیمانی، حمید شانس، سیف‌الله صمدیان، احمد عربانی، کیانوش غریب‌پور، امیراحمد فلسفی، لیلی گلستان، اردشیر مجرد تاکستانی و مهران هوشیار به ریاست هادی مطفری، اعضای شورای سیاستگذاری یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر هستند.

 

حقیقی درباره مدیر هنری جشنواره نیز گفت: مدیریت هنری یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر بر عهده کیانوش غریب پور است و وی برای هر بخش یک پوستر طراحی کرده اند.

کد خبر 741619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha