مولاوردی در کشمکش اولین استاندار زن

در حالی نام شهیندخت مولاوردی به عنوان گزینه استانداری خراسان رضوی مطرح می شود که او اعلام کرده علاقه دارد در حوزه زنان فعالیت کند .

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، از زمان تصدی دولت یازدهم توسط «حسن روحانی» انتظارات از او برای انتخاب زنان به عنوان وزیر در کابینه افزایش یافت اما رئیس جمهوری در هیچکدام از ۲ دولت خود چنین اقدامی انجام نداد و استدلال وی این بود که زنان باید ابتدا به سطوح بالای مدیریتی برسند و سپس بتوانند به عنوان وزیر به کشور خدمت کنند.

 

در همین رابطه نیز در دولت های یازدهم و دوازدهم برای نخستین بار فرمانداران زن و سفیر زن انتخاب شدند و حالا خبر از پیشنهاد استانداری به یک بانو منتشر شده است.

 

هفته گذشته برخی از رسانه ها خبر از پیشنهاد استانداری خراسان رضوی به «شهیندخت مولاوردی» منتشر شد.

 

در همین خصوص، عضو کمیته رایزنی شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان خراسان رضوی گزینه‌های این شورا را برای استانداری خراسان رضوی اعلام کرد.

 

«حسین امینی» در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص گزینه‌های موردنظر اصلاح‌طلبان استان برای استانداری خراسان رضوی، گفت: بعد از قانون بازنشستگی که طبیعتا تعداد زیادی از استانداران کشور نیز بازنشسته می‌شدند، ما در استان خراسان رضوی جهت کمک به وزارت کشور و دولت کمیته‌ای را تشکیل دادیم.

 

وی در خصوص این گزینه‌ها، عنوان کرد: «انصاری، نماینده اسبق مشهد در مجلس شورای اسلامی و عضو شورای شهر تهران در دور گذشته، شوشتری، نماینده فعلی قوچان و فرماندار اسبق، کاظمی، معاون فعلی وزارت آموزش و پرورش و مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان، محقر، معاون اسبق وزارت کشور و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، مظفری، معاون اسبق استانداری خراسان و نماینده سابق مجلس، مقدس‌زاده، شهردار اسبق منطقه شش تهران و مدیر کل سیاسی اسبق استانداری خراسان و معاون فعلی استانداری اصفهان و خانم مولاوردی، معاون سابق امور زنان و خانواده رئیس جمهور و دستیار ویژه رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی و قربان میرزایی مدیرکل اقتصادی استانداری خراسان رضوی هشت گزینه موردنظر اصلاح‌طلبان هستند.»

 

اما اخیرا دستیار رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی به این خبر واکنش نشان داده و آن را تائید کرده است.

 

وی گفته که در خصوص بحث استاندار شدنش گفت: برای استاندار شدن معرفی شدم و صحبت ها و پیشنهاداتی مطرح شده تا ببینیم، چی پیش می آید.

 

مولاوردی تاکید کرده که ترجیح می‌دهم در حوزه خودم فعالیت کنم.

 

شهیندخت مولاوردی حقوق‌دان، فعال سیاسی اصلاح طلب، پژوهشگر و فعال امور زنان ۵۳ ساله است که نخستین بار به عنوان معاون امور زنان و خانواده به دولت روحانی وارد شد. 

 

او در دولت دوم جایش را به معصومه ابتکار داد و دستیار ویژه رئیس‌جمهوری در امور حقوق شهروندی شد تا فعالیتش در زمینه حقوق زنان را با عناوینی چون دبیرکلی جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان، مسئول کمیته حقوقی ائتلاف اسلامی زنان ادامه دهد.

 

مولاوردی در چندین مورد در سال های گذشته مورد هجمه اصولگرایان نیز واقع شده و جناح مقابل به این وسیله مخالفت خود با حضور او در دولت را نشان داده است.

 

حال باید منتظر ماند و دید که اولین استاندار بانو در دولت روحانی می تواند به این سمت دست یابد یا بازهم در گیر و دار مسائل سیاسی رئیس جمهوری موفق به فرصت بیشتر دادن به زنان نخواهد شد؟

 

یادآور می شود، در زمان اعلام کابینه پیشنهادی برای دولت دوازدهم خبرها حاکی از انتخاب سه وزیر زن در این کابینه بود که گفته می شد بنابر فشارهای سیاسی به رئیس جمهوری، وی از این انتخاب صرف نظر کرده است./

کد خبر 742375

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha