بیش از یک هزار میلیارد ریال برای بازسازی کامل بیمارستان «نمازی» شیراز، اعتبار لازم است

رئیس بیمارستان «نمازی» شیراز با اشاره به اینکه برای بازسازی این بیمارستان بیش از یک هزار میلیارد ریال اعتبار لازم است، گفت: در هر ماه به شکل میانگین ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار در بیمارستان بستری می شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، دکتر احمد حسین زاده امروز (5 آذر) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بیمارستان «نمازی» ششمین دهه تاسیس را در سال 93 پشت سرگذاشت، گفت: مرحوم محمد نمازی، در سال 1331 کار ساخت این بیمارستان را شروع کرد و بیمارستان در سال 34 با 300 تخت خواب کار خود را آغاز کرد.

 

رئیس بیمارستان «نمازی» شیراز با اشاره به اینکه مرحوم نمازی در کنار بیمارستان «نمازی» بحث لوله کشی آب شیراز را هم اجرایی کرد که شیراز به عنوان اولین شهر دارای آب لوله کشی در کشور محسوب می شود، اضافه کرد: تاسیس پرورشگاه نمازی و هنرستان نمازی از دیگر اقدامات مرحوم دکتر نمازی بود.

 

وی با تاکید بر اینکه قبل از فوت مرحوم نمازی در سال 1351، این بیمارستان توسط وی وقف و در اختیار مسئولین وقف وقت قرار داد که منافع حاصل از آن برای درمان بیماران باشد، اظهارداشت: تخت های بیمارستان در دهه 60 به 600 تخت خواب افزایش یافت و هم اکنون یک هزار تخت خواب در 66 بخش بستری و پاراکلینیک عمده خدمات مورد نیاز در گروه های مختلف پزشکی را به مردم ارائه می دهد.

 

به گفته دکتر حسین زاده، دانشگاه علوم پزشکی مدیریت بیمارستان را به عهده دارد و بیماران کمیته امداد، معلولین و جانبازان، مهاجرین، افراد تحت پوشش بهزیستی و سایر اقشار مردم از خدمات این بیمارستان استفاده می کنند.

 

وی با اشاره به اینکه در هر ماه به شکل میانگین 6 هزار و 500 بیمار در بیمارستان بستری می شوند، افزود: سازمان های بیمه گر از طرفین قرارداد ما هستند.

 

رئیس بیمارستان «نمازی» شیراز اضافه کرد: بعد از اینکه دانشگاه علوم پزشکی مدیریت بیمارستان را به عهده گرفته است، خیرین به شکل پراکنده اما چشم گیر خدمات زیادی انجام دادند، گسترش بیمارستان از 300 تخت به یک هزار تخت به همت دانشگاه علوم پزشکی و خیرین شکل گرفت.

 

وی با اشاره به راه اندازی بنیاد خیریه «مرحوم محمد نمازی» در سال 93 توسط تعدادی از مسئولین، پزشکان و استادان پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی و خیرین، گفت: با توجه به نیاز بیمارستان ترجیح می دهیم که بنیاد نمازی همت خود را معطوف به ارائه خدمت در خود بیمارستان انجام دهد.

 

دکتر حسین زاده با تاکید بر اینکه در بخش رادیو تراپی 18 میلیارد ریال سال گذشته توسط یک خیر کمک و بخش مورد نظر وی، راه اندازی شد و خیر دیگری ساخت، ساختمان چهار طبقه را برای رادیولوژی بیمارستان نمازی را پذیرفته است، تاکید کرد: هفت دستگاه از 25 دستگاه دیالیز واقع در بیمارستان توسط خیرین اهدا شده است.

 

رئیس بیمارستان «نمازی» شیراز با اشاره به اینکه 2 دستگاه سونوگرافی توسط خیرین اهدا شده است، افزود: مبلغ های نقدی قابل توجهی از طریق خیرین واریز شده است که به تشخیص هیئت مدیره بیمارستان در بحث سخت افزاری بیمارستان هزینه شده و می شود.

 

وی با یادآوری این مطلب که در یک سال گذشته 32 میلیارد ریال توسط خیرین به بیمارستان کمک شده اما نیازهای بیمارستان بسیار بیش از این رقم است، تاکید کرد: بیش از 90 درصد هزینه های بیمارستان از طریق بیمه ها تامین می شود که حدود 200 تا 220 میلیارد ریال است اما خرج ماهانه بیمارستان در حدود 240 میلیارد ریال بوده و درآمد بیمارستان هشت تا 10 درصد کمتر از هزینه های آن است.

 

دکتر حسین زاده با اشاره به اینکه بنیاد «نمازی» بر اساس اساسنامه وظیفه پژوهشی، آموزشی و درمانی دارد، اظهارداشت: در 15 سال گذشته بخش های مختلف بیمارستان نمازی بازسازی شده و از 75 هزار متر مربع بیمارستان، حدود 30 هزار متر بازسازی شده است و تقریبا حدود 45 هزار متر نیاز به بازسازی دارد.

 

وی با اشاره به اینکه برای بازسازی اتاق عمل به 300 میلیارد ریال اعتبار نیاز است و در طول این سال ها، پنج اتاق از 20 اتاق عمل موجود در بیمارستان بازسازی شده است، اضافه کرد: بیش از یک هزار میلیارد ریال هزینه برای بازسازی تمام بیمارستان «نمازی» لازم است.

 

دکتر حسین زاده اظهارداشت: ما اصلا فکر جابجایی بیمارستان نیستیم و بیمارستان دیگری توسط افراد مختلف به کمک دانشگاه ساخته خواهد شد که برخی آن را بیمارستان شماره 2 نمازی می دانند، ربطی به این بیمارستان ندارد.

 

 

کد خبر 742817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha