به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، شنبه (۱۰ آذر) در چهارمین اجلاس استانی نماز با موضوع «شیوه ها و مهارت های دعوت به نماز» در دانشگاه فرهنگیان گفت: مسئولان فرهنگی کشور باید درباره تقویت نماز و ارتقای جایگاه آن به طور جدی تفکر کنند. انتظار می رود وزارتخانه های مهمی همچون آموزش و پرورش و وزارت علوم سهم خود را در حوزه نماز مشخص کنند و با حساسیت خاصی به دنبال ارتقای فرهنگ نماز باشند.
رییس ستاد اقامه نماز کشور با بیان این نکته که نماز جزو بهترین اعمال است که باید با رغبت و اخلاص خوانده شود، افزود: نماز کامل ترین و جامع ترین عبادت هایی است که در هیچ حالتی از بشر ساقط نمی شود چرا که با نماز است که بقیه اعمال مورد قبول قرار می گیرد.
وی ادامه داد: بخش عظیمی از آسیب های اجتماعی در این است که نسل نو نسبت به نماز و قران کم توجه شده است. باید توجه داشت که این اجلاس نماز برای ساختن نماز خوان نیست بلکه برای آن است که مسئولان برای بهبود وضعیت اقامه نماز تصمیم گیری می کنند.
رییس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه صدها شهرک صنعتی و مسکونی در کشور ساخته شده که مسجد ندارند، گفت: ترویج نماز مهندسی دارد و هنوز در مهندسی شدن نماز کار نشده است.
حجت الاسلام قرائتی خطاب به دانشجویان فرهنگی استان مازندران با اعلام این که 130 سرنخ در نماز وجود دارد که انسان را به سعادت می رساند، گفت: انتخابات، آزادی، توحید، معاد، طرفدار، مخالف، ورزش ، تغذیه ، کمک به فقرا، زکات، مسواک، شانه، عطر و گلاب، ازدواج، همسر داری ،خورشید، ماه، ستاره، آب ، خاک، یاد شهید ، عدالت، نظم و مردمی بودن سرنخ های اقامه نماز است که در زندگی انسان نقش آفرینی می کنند.
رییس ستاد اقامه نماز با بیان اینکه برخی از طلبه ها خود را ترویج نماز باور نمی کنند، گفت: البته مقصر این روحیه، ستاد اقامه نماز کشور است. بچه های امروز می فهمند و در احکام دینی مچگیری می کنند و برخی از طلبه ها بالای منبر در مقابل پاسخگویی به آنها کم می آورند.
حجت الاسلام قرائتی با تاکید بر اینکه فارغ التحصیل شدن در کشور بی معناست و برای شناختن نماز باید صد چندان کار کنیم گفت: یکی از سیلی ها که اکنون می خوریم از گناهان ماست و ربطی به تحریم ها ندارد، بدانید همه چیز به مدیریت وابسته است. امروز تمام دانشگاه های تربیتی کشور باید به لقمه حرام بپردازند.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی با اشاره به اینکه آدم های مومن همانند ظروف بلورین، اثرگذاری هر کار را بسیار سریع می بینند، گفت: تمام دستگاه های تعلیم و تربیت درباره لقمه حرام، غفلت کرده اند که درباره اهمیت آن همین بس که لقمه حرام، تاثیرات بدی در نسل دارد.
نماینده مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در ستاد اقامه نماز کشور افزود: نماز مساوی با ایمان است و نماز همانند آمپولی است که تاثیرات بسیاری دارد. اگر نماز انسان قبول شود مابقی اعمال او مقبول احدیت قرار میگیرد.
این مفسر قرآن بیان کرد: نماز در هنگام تولد و مرگ از زایشگاه تا قبرستان از آدم تا خاتم و از آسمان تا زمین، وجود دارد که این امر بیانگر ارزش بسیار این فریضه الهی است. با رد و باطل شدن نماز، کارهای دیگر نیز مورد قبول قرار نمی گیرد همچون تمبر که بر نامه نباشد، نامه اعتبار نمی یابد با عدم قبول نماز، هیچ کاری مقبول نیست.
وی با اشاره به اینکه نماز هنوز شناخته شده نیست، گفت: دانشمندان به این مهم، دست یافتند که بهترین وقت انتقال خون به مغز، هنگام نماز است و همچنین تمام کمال ها در نماز، وجود دارد.
نظر شما